Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Па мене искрено ми се живи,ама ете неко му очигледно не,или вотката си го прае своетоИма ли некој што би се осмелил ова да го направи?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па мене искрено ми се живи,ама ете неко му очигледно не,или вотката си го прае своетоИма ли некој што би се осмелил ова да го направи?
![]()
ауууууу друже, и двете се ух ух, .... само останува да прашам за цена? ако знаеш кажи![]()
јако, цени супер, приступачни и за наш џеб, а камоли за европјанин. ова деф ќе ми биде на агенда АКО отидам за виена.Не памтам точно цена пред 3 години бев последен пат ама мислам дека цената некаде скоро на сите работи беше 4-10 евра, имаш еден куп вакви различни работи како екстаза кое прави ненормални движења а ти на неа прикачен и те врти со голема брзина после имаш едно како справа те закачуваат и си мислиш само на стомакот некој те држи и таман те залетува на некои си пример 150км на час и одиш да се “удриш“ во некое огромно тонско железо наеднаш те крева нагоре. Инаку нема шанси да издржиш да пробаш повеќе од 2-3 вакви справи во рок од 1-2 саати јас на 3 се “возев“ и после се чуствував како цревата во нозе да ми се а енергија исто ко да немав слободно можеше 5 годишно дете да ме нокаутира ако сакаше од што толку изнемоштен се осеќавинаку има и доста Македонци што се вработени баш во ова Пратер ..
И ја имам страв од затворен простор![]()
Ме интересира овој на второто видео,ај што успеа да стигне до таму успеа,ама видеово прекинува,дали успеа да се врати назад овој?Можно е да скина конци...Има ли некој што би се осмелил ова да го направи?
![]()