Страв од летање со авион

Неколку пати сум летал до Перт и назат.Најмногу ми пречи кога седам на средина до мене секогаш седат некои ликови наклукани со апчина за спиење па топ не ги буди.И а ми се оди во веце треба да ги будам и да се објаснувам. Иначе на летовите секогаш си земав по некое коњаче така да турбуленциите не ми беа нешто посебно. Освен еднашка не зафатиа големи тупуленции над Турција и си обеќавав себе си само да преживеам и се ќе менувам во животот.И така се дур не слетафме.После си се вратив на старите подесувања.

Последно уредено:
Прв пут кога летав, сам летав и немав никаков проблем, ниту било кога сум имал. Имало и турбуленции, имало и мирни летови.
Кај тие што ги познавам, а што имаат проблем со летање, сум приметил, дека највише им пречи тоа што немаат никаква контрола над ситуацијата, од таму им доаѓа загриженоста и обично се атеисти.

Кај тие што ги познавам, а што имаат проблем со летање, сум приметил, дека највише им пречи тоа што немаат никаква контрола над ситуацијата, од таму им доаѓа загриженоста и обично се атеист
Баш од таму ми доаѓа спокојот мене. Немам контрола, не зависи од мене, тоа е. Ако паѓа, паѓа, не можам да направам ништо.

Кај тие што ги познавам, а што имаат проблем со летање, сум приметил, дека највише им пречи тоа што немаат никаква контрола над ситуацијата, од таму им доаѓа загриженоста и обично се атеисти.
Lesno vi e vas, vas gospod ve cuva :pos:
I da pogines, ke odis na podobro mesto.
Dodusa mozi da zavrsis i na mnogu poloso, tamu koj odlucvase, sveti Petar mislam .
Avionot pagja, ti onaka labavo si kuliras, se si mislis vo rajot ke zavrsis, po nekoe vreme se naednas e temnica, samo tamu daleku malce svetlina i ti normalno odis prema nea. Te precekuva sveti Petar, vadi tamu nesto od fermanite od naftalin , nekoja glupost so si napravil a ne si se pokajal, ili pojma nemam , nesto nehristijansko i pravec pekolot.
Koj zaeb bi bilo toa :pos:

Lesno vi e vas, vas gospod ve cuva :pos:
I da pogines, ke odis na podobro mesto.
Dodusa mozi da zavrsis i na mnogu poloso, tamu koj odlucvase, sveti Petar mislam .
Avionot pagja, ti onaka labavo si kuliras, se si mislis vo rajot ke zavrsis, po nekoe vreme se naednas e temnica, samo tamu daleku malce svetlina i ti normalno odis prema nea. Te precekuva sveti Petar, vadi tamu nesto od fermanite od naftalin , nekoja glupost so si napravil a ne si se pokajal, ili pojma nemam , nesto nehristijansko i pravec pekolot.
Koj zaeb bi bilo toa :pos:
А ако си муслиман кој ќе те чека, како се вика тамошниот портир.

Уствари ако користеше ТНТ во авионот директно ќе идеш во рајот.

Прв пут кога летав, сам летав и немав никаков проблем, ниту било кога сум имал. Имало и турбуленции, имало и мирни летови.
Нарочито тропаш глупости или глуп си!?

Што се мора не е тешко.
Рече 20 годишната инфлуенсерка и му се качи на 60 годишниот кур додека на банкарската сметка и легнаа иљада евра.

@STEALTH како помина твојот прв лет со авион?
...инаку, навистина е поговорката - Клин се клином избија.
Поминав супер....ова да го пишам за да знаат оние душебрижници кои ми посакуваа турбулентен лет :D

Не отидовме, се откажа се заради X причини.
Затоа не ни пишав на темава повратно хах

А ако си муслиман кој ќе те чека, како се вика тамошниот портир.

Уствари ако користеше ТНТ во авионот директно ќе идеш во рајот.
Od kaj da znam :toe:
Ako koristi TNT ne samo so ke odi vo rajot tuku i 40 devici ke go cekat , a kaj ovie nasite nisto :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom