831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.014
- Поени од реакции
- 12.693
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, но на бродовите бројот на мажи е петпати поголем од бројот на жени. Или грешам?На мојот брод има повеќе жени отколку офицери, и за среќа малку се тие што трчаат по офицери. If ya talk da talk, she gonna walk da walk with ya.
Да, но на бродовите бројот на мажи е петпати поголем од бројот на жени. Или грешам?
Ти ли најде да прашуваш![]()
![]()
Мене странците не само да не ми се привлечни туку одбивни ми се. За мене се странци сите што не се од Југославија, Југословенците не ги делам.
Колку и да е убав и згоден, кога ќе слушнам која националност е систематски ми паѓа интересот. Швајцарец, шваба, француз, значи европјанец. Не доаѓа во предвид. Националистка или не, не ме интересира, не ги сакам ич.Едноставно не се отворени, не се отракани, глуп им е пристапот, муабетите, срамежливи се, глупи се не знаат да се понашаат со женска. Згора на се немаат никаква топлина, ледени роботи, не за џабе ги бие глас дека се мумии во кревет. Тие се едни суштества без страст, без сензуалност, неподвижни роботи. Швајцарците ги ставам на прво место е тие го држат првото место, ненадминливи се во простота и затуцаност.Никако не знаат муабет да започнат, немаат текнувало за многу работи, европјанците секако можеш да ги лажеш и зафркаваш, премногу се наивни. Најглупи се и во ноќниот живот, по цела ноќ се лигават до женска не можат да дојдат, гледале некој филм каде лесно се фаќа женска за one night stand па мислат така функционираат работите ама ситуацијата на терен е поинаква. Швајцарка ли ќе фатат за едма ноќ? Најголемите шмизли што постојат на светот, за нив да ги насмееш треба милијарда вицеви да им кажеш можи последниот ќе ти упали. Здрвени, ледени суштества. Кога и да прашаш Швајцарка дали има дечко, го дава одговорот јас сум девица. Ваквите Швајцарки се оние образуваните, што работат по банките или клиниките, несредени се и лошо се облекуваат. Оние малце поотворените, дотераните, нив обично ги држат Албанците и Југословенците и обавезно се обележани како курвештии. Мене не ме интересира дали се курвештии или не ама знам дека се глупави затоа што скоро сите се дрогираат. Отракан Балканец нормално дека одма може да смота една убава Швајцарка. Швајцарецот не знае како. Треба да учи и учи како да се однесува со женска, како да флертува со женска и како да фати женска. Швајцарецот може за жена да земе само некоја затуцана Швајцарка или некоја со најниско ниво на интелигенција што се кикоти на секој кажан збор а не знае ни сама зошто се кикоти. Оние поубавите им ги збираат Балканците и Турците. За други женски може само да сонуваат. Освен некои скоро дојдени што сакаат само виза. Шпанците, Италијанците (до негде) и Латино Американците се донекаде поразлични.
Jannine распука по западно Европејците
^ 60 реда дрндање за да ни се пофали дека ја видела Швајцарија и дека ништо не легнала таму![]()