Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
А бе ме натеравте да го читам првиот пост. Арно кажав, темата е за секс со странци, а не врска.

ЦИтирам: „Што е тоа што ги прави странците посебно интересни за (ај да бидам културен) интимно здружување и блиски средби од прв вид?“

Болдот е секс, нели?

Абе батали на Сусаро муабетите... Не зборував за надворешен изглед, туку за карактерот на оние со кои веќе сум имала контакт.

Се слагам и во Австалија а бога ми секаде низ свет они го кварат имиџот на сите балканци заедно со брачата... Затоа словенците и хрватите гледаат да се оттргнат од тоа балканско етикирање. Ептен лош глас ги бие (заслужено) па поркај нив и нас не асоцираат со дивите балкански племиња иако у глобала ние сме далеку од нив. Во европа и аус како нација важиме за вреден и чесен народ ама се паѓа у вода ако некој место македонец те гледа ко балканец. Тогаш прво у глава им доаѓаат некој дела на нашите соседи. Еве последно овде е босанџерос дел од бандите со мотори обвинети за убиства како се вадат дека војната на балканот делувала на нив... И сега како некој за нас од балканот ќе има позитивно мислење?

Да тета, Секс..

Јас зашо за озбилно сакам нешто наше и сам претерано неправеден кон странкињите... Странкињите го немат тај квалитет како наша мома... :):):)

А за клец клец, ако има шанса со странкиња, не одбивам.... Егзотика, за да се фалам на средсело помеѓу селските прлаци... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Фаранг не ебе странци, само Азијатки тие му се како домашни миленичиња високи 1.6 тешки 40 кг. Гарант по две на рамо шета:icon_lol:
И што ги фативте контра србите, демек на Сусаро муабетите ќе направат они да се грди и нешармантни. Убав народ.

Ај ај ти уше малце низ Deutschland ќе шеташ па баш ме интересира што ќе кажеш за некоја година од сега. Малце и ти да осетиш западна култура и мултикултура у права смисла на зборот... За азијатките јас си кажав во кревет се најбољи, дур некоја не ми докаже обратно тоа е тоа. Македонките на изглед се најпривлечни ама многу други работи недостигаат не е само изгледот. Исто важи и за западно европејките.

Да тета, Секс..

Јас зашо за озбилно сакам нешто наше и сам претерано неправеден кон странкињите... Странкињите го немат тај квалитет како наша мома... :):):)

А за клец клец, ако има шанса со странкиња, не одбивам.... Егзотика, за да се фалам на средсело помеѓу селските прлаци... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Стално потсеќам оти дискусијата понекогаш зема сериозен замав и одма до брак се стигнува :)
Секоја шо се наежува на оваа песна, има потенцијал за озбилна женска.

За провод идете у Јужна Албанија да ги видите сосетките тачи нонен какви бомби човече,неможев да си поверувам на очите.Еден ден бевме до Драч на плажа,а таму што да видиш,ко на Битпазар да ставиле море,али коа гледаш на паркинг пола регистрации Косово,Тетово,Скопје.Како е можно да има толкава разлика у фаца и физикус меѓу нинџиве овде и албанкине во Албанија неможам да си поверувам.

Стално потсеќам оти дискусијата понекогаш зема сериозен замав и одма до брак се стигнува :)
Озбилни момци... Одма за женачка, и ќе има клец клец за навек, плус ќе има кој да го топле кревето... :D:D:D

Пред некоја година имаше низ весниците неколку струмичанки се заразиле од Сида што се фукареле со некои нигерски фудбалери,абе да ти е страв жена да земеш.
тестирај ја ти прво за СИДА, бесплатно е на клиника :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom