Ова е муабет што многупати го имам слушнато од наши што живеат во странство. Кога едно време пишував дека во Шведска прости арапи им ги ебат образованите, цивилизирани, учените и кулутурни жените на форумов будала ме правеа.
На крајот муабетот се свдува на она што цело време го тупам-Во Шведска, во Буркина Фасо, во Мијанмар, на Северен Пол, примарната побарувачка е за мачо фраери при што мачо фраеризмот го поседуваш на 2 начина: преку пари или преку суптилен сељачизам (или преку двете). Една доблесна да се појавеше и да го признаеше тоа. Не ги лажете децава на форумов. Баталете причи само глупачи сакале копуци, баталете муабети битно било да си џентлмен, културен, образован, рамноправност курац-палац. Тоа се само зачини која секоја различно ги преферира некоја сака сол некоја шеќер некоја вегета. Ама зачини не се јадење. Ако ја немаш манџата џабе ги имаш зачините. На крајот на денот доминацијата, вишокот тестостерон, ''мене курот ми е најголем'' симптомите се добитната комбинација. Само се/не лажат жените дека имале различни преференци. Во суштина они се фаќаат за зачините-Еве јас сакам солено а Мара сака со црвен пипер според тоа јас и Мара имаме различен вкус на мажи. А не сфаќаат дека иста манџа сркаат.
Затоа е и толкава таа поларизација-тие што се фраери ебат кванитативно многу жени, тие ептен утепаните се шиканирани тотално, и останува онаа огромна сива зона која имаат една до две женски во ќивотот и се плашат да не случајно не им раскине оти ќе останат сингл едно можда 2-3 години додека имаат неуспешен по неуспешен обид со жени не сфаќајќи каде грешат. Затоа да не се чудите на приказните како ''образовани магистерки, шетани девојки, либерални сфаќања, не дозволуваат мажи да им диктираат било што'' завршуват со ропаци а оние фините бидуваат френдзонирани. На крајот на денот они сакаат-Доаѓај мори ваму сега да те искинам од ебење и да ми родиш машко дете од 5.5 кила. Разликата е само нивото на суптилност како ќе го кажеш тоа. Уште се смеам на муабетот со Босанецот што ми го кажуваше една познаничка што живее таму. Оженет со класична Швеѓанка, ама вика да да видиш сега како меси Сараевски бурек во 2 сабајле кога он ќе и се јави и додека овој излегувал по биртии оваа му мрчела а овој и ја трескал само вратата со-Ти чеш мени, сунце ти јебем. А вие мажи и понатаму срамете се да слушате турбо фолк.