Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Windfucker

Контрадикторен си, а поради тоа и поентата ти нема тежина.
Велиш работи разузнавање и од инфото зависи пристапот.
Ако е шарена-збибери, ако е арна-зашеќери. :)

Доколку шпиуните ги бива (а кај нас само за тоа не` бива:() и однапред утврдат дека степен на заинтересираност е ништо помалку од БМВ, тогаш зошто разочарување? Знаеш на што си уште на сам почеток.

Реченицата што ти ја болдирав погоре е контрадикторноста што ме "мачи". Бидејќи се чита (пластично) на следниов начин: Ние машките на сите девојчиња им пристапуваме како утре дека ќе ги жениме (и покрај "збибери" Чпијун-абер :)), ама пусти змиишта само во БМВ сакаат да се возат. :)

Инаку, не барав одговор на моето дамнешно прашање, само сакав да укажам и на друг аспект. :)

Охриѓанки не се виновни тоа што од мали нозе нивните баби, дедовци па дури и родители им трубат за Југославија, за српскиот јазик и тоа како било тогаш поубаво итн

Последиците и сам ги гледаш.

Бабите нивни може да им кажат да се фрлат од Канео главеечки врз карпите. Не мислам дека е до тоа. Пишав претходно мое мислење околу целата фрка со странците

http://forum.kajgana.com/threads/Странци-странкињи.64399/page-9#post-5419449

Windfucker

Контрадикторен си, а поради тоа и поентата ти нема тежина.
Велиш работи разузнавање и од инфото зависи пристапот.
Ако е шарена-збибери, ако е арна-зашеќери. :)

Доколку шпиуните ги бива (а кај нас само за тоа не` бива:() и однапред утврдат дека степен на заинтересираност е ништо помалку од БМВ, тогаш зошто разочарување? Знаеш на што си уште на сам почеток.

Реченицата што ти ја болдирав погоре е контрадикторноста што ме "мачи". Бидејќи се чита (пластично) на следниов начин: Ние машките на сите девојчиња им пристапуваме како утре дека ќе ги жениме (и покрај "збибери" Чпијун-абер :)), ама пусти змиишта само во БМВ сакаат да се возат. :)

Инаку, не барав одговор на моето дамнешно прашање, само сакав да укажам и на друг аспект. :)

Не те следам овде, во што сум контрадикторен? :confused: Ти кажувам каков беше пристапот на мажите генерално во едно провинциско место. Претпоставувам, односно тврдам со сигурност дека и жените го прават истото и собираат податоци повеќе од мажите.
Разачарувањето е последица на тоа дека некоја девојка која сметаш дека имала некои критеруими за дечко, притоа одбила повеќе дечковци кои и се додворувале со седмици од тоа што не можеле да ги задоволат нејзините критериуми, барем така си мислиш и одеднаш ја гледаш со некој пијан ќелав 40годишен Шкот како се дрпа во парк.
И почнуваш да размислуваш кои се критериумите на македнската жена?
Ако некоја е спонзоруша или бештија и те одбила воопшто и не се секираш за тоа, си знаел од почеток која ти е стартната позиција.
Овде зборуваме за фината македонска жена.

Сори, мај бед :)
Изгледа очиве денес ми се разроки. Те разбирам перфектно и немам дилеми околу тоа што го пишуваш. Само ми прозвучи контрадикторно реченицата као .... сите ние (машките) пристапуваме искрено и отворено и за нешто поубаво во иднина и покрај тоа што од инфо знаеме дека девојчево ќе влезе во БМВ.

Бабите нивни може да им кажат да се фрлат од Канео главеечки врз карпите. Не мислам дека е до тоа. Пишав претходно мое мислење околу целата фрка со странците

http://forum.kajgana.com/threads/Странци-странкињи.64399/page-9#post-5419449
Ќе те цитирам тебе во еден пост од темава

Да ама ако и кажеш дека типот е италјан, србин, енглез.
Ако и кажеш дека е бугар, циган, таџикистанец, Боцванец не важи правилото на егзотика. Значи егзотиката сама по себе не е доволна. Треба егзотика плус производот да е од некоја од фенси земјиве или нема да запали до толку.
Не гледам никаде то дека економски тие се на повисоко ниво од нас, така да митовите од старо време си завршуваат работа...

Два тројца од форумов ми препорачаа да сум пишел книга. Ама шо знам, многу сум некако сељак за да објавам книга. Плус ако веќе јавно со име презиме објавиш ќе треба да се објаснувам после со сва и свашта така да не фала:).
Треба интензивен курс по српски. Уште ако успееш београдскиот дијалект и сленг да го совладаш на коњ си на Књаз Михајлова.

Ти си единствениот форумџија кој е најмногу читан и почитуван од машката популација. Не мора да си со име и презиме на книгата. Може да си под никот. Фали таков вид литература. Машките се многу збунети, а немаат толку адути како женските. Твојата книга би помогнала ан многумина :)
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 00:26 ---
За вас и кумановци се странци. :D

Кумановци ни се посакалници :)
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 00:28 ---
Београѓанин спремен за парење

Ти имаш служено у ЈНА. Ти си overqualified.
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 00:29 ---
Незнам. Ама циција сум ко 3 власи.

Цицијаштво не оди со странци со длабок џеб. Сори :)

Цицијаштво не оди со странци со длабок џеб. Сори :)
Се кладам дека подлабок ми е од било кој странец... во секој џеб имам по една змија. Рака пикање таму, само ако сакаш да остајш нешто :)

521392_4740773272002_1974041077_n.jpg

Pretty much sums it up.

Охриѓанки не се виновни тоа што од мали нозе нивните баби, дедовци па дури и родители им трубат за Југославија, за српскиот јазик и тоа како било тогаш поубаво итн

Последиците и сам ги гледаш.

Зошто мене Србите ми се одбивни? Имаме слика од Тито дома, и до ден денешен го поштоваме... ама мене србиве ми се толку одбивни коа ќе ми дојдат овде на езерово, ми ида базука да земам и се да срамнам со земја...:)

Да бидеме реални, странец тука ќе добие полесно секс, исто како и јас коа ќе отидам некаде.

Да бидеме реални, странец тука ќе добие полесно секс, исто како и јас коа ќе отидам некаде.

Оди и пушти и се на рандом Београџанка со македонскиот јазик. Не е само дали си странец туку дали земјата од која што доаѓаш е перцептивно на повисоко ниво од твојата.

Оди и пушти и се на рандом Београџанка со македонскиот јазик. Не е само дали си странец туку дали земјата од која што доаѓаш е перцептивно на повисоко ниво од твојата.

Па нема да и зборам на МК сигурно пошо нема да ме разбере.

Абе коа идат у тоа јужносрбскиве села се бичат мислиш у Лас Вегас биле.

Yeah right, it's because of the language... Види го малиов што гледа во камера бе!

Да, во право си, нема разлика ако истиот овој високософистициран крст до пупак пола билдер пола сланина и чварки ти се обрати на струмички дијалект.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom