„СТОП АКТА“ Протест во Македонија?

Статус
Затворена за нови мислења.
Ма немој да ме јебеш бре!!! Немам друга работа че се закревам од Прилеп да одам на протест.
Бев за Мартин Нешкоски на протест со цел за да немаме страв од Полицијата.А за ова АКТА протестов ти го отстапувам моето место СЛОБОДНО викај УА и за мене.ОК?

И на тој протест отсуствуваа многу луѓе кои сакаа да излезат, ради шегобијци.

И на тој протест отсуствуваа многу луѓе кои сакаа да излезат, ради шегобијци.
Ако ти или некој друг потпаѓате под туѓи влијанија очигледно немате свое ЈАС за разлика од вас јас ИМАМ СВОЕ ЈАС!!!

Ако ти или некој друг потпаѓате под туѓи влијанија очигледно немате свое ЈАС за разлика од вас јас ИМАМ СВОЕ ЈАС!!!

Изгледа имаш не повеќе од 16-17 години.
Хормоните се опасна работа, разбирам.

Меѓувреме кај соседите
14.02.2012, 15:05
Бугарија нема да го ратификува АКТА договорот
Бугарија донесе одлука да не го ратификува меѓународниот договор против пиратијата АКТА, по масовните протести мотивирани од стравувањето дека тој ќе оневозможи „симнување“ филмови и музика од Интернет, изјави денеска бугарскиот министер за економија Трајчо Трајков.
...

Меѓувреме кај соседите
Бугарија донесе одлука да не го ратификува меѓународниот договор против пиратијата АКТА, по масовните протести мотивирани од стравувањето дека тој ќе оневозможи „симнување“ филмови и музика од Интернет, изјави денеска бугарскиот министер за економија Трајчо Трајков.
...

Паметно.На таа сиромаштија уште и да ги тераат да ги купуваат преку интернет оригинали.Глупости невидени и грешка од катастрофални размери ќе биде ова ако се прифати кај нас.

Меѓувреме кај соседите
...

Па нормално дека нема да ја ратификува АКТА. Тоа е како Италјаните да ја забранат пицата.

Изгледа имаш не повеќе од 16-17 години.
Хормоните се опасна работа, разбирам.
Те разбирам и јас.Си имаш мака голема за разкика од тебе јас го поминав тоа.BTW имам 23

Те разбирам и јас.Си имаш мака голема за разкика од тебе јас го поминав тоа.BTW имам 23

Па смешно се однесуваш за 23 години!
Малце читај меѓу редови. Баш затоа што некој има свое јас не сака неговото присуство да биде користено за сосема други цели.
Think about it. Twice, if needed.

Мене само не ми е јасно зошто да има протести во МКД ко ние не спаѓаме во тоа т.е. нема потпишување и слично. Не сме во ЕУ, така да кај нас ова не важи. Џабе протести.

Кога ќе излезат нашиве политичари и ќе почнаат да распрашуваат за договор околу АКТА, тогаш треба да протестираме.

Мене само не ми е јасно зошто да има протести во МКД ко ние не спаѓаме во тоа т.е. нема потпишување и слично. Не сме во ЕУ, така да кај нас ова не важи. Џабе протести.

Кога ќе излезат нашиве политичари и ќе почнаат да распрашуваат за договор околу АКТА, тогаш треба да протестираме.
http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=5667
Не сум сигурна дали е ова тоа, немам време да барам сега..
Има и кај нас.

http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=5667
Не сум сигурна дали е ова тоа, немам време да барам сега..
Има и кај нас.
Колку што сум информиран, моментално само оние кој се во ЕУ ќе го изгласуваат законот. Така да ова не ќе да е. Ова веројатно е за некој авторски права, а и гледам уште од 2003 е.

Едноставно е, ACTA кај нас не доаѓа. Само финтата е што светските сајтови го прават варезот, а не ние. Без нив џабе ни е download и upload.

Потпишете ја петицијата која ќе оди до Европскиот парламент:

https://www.accessnow.org/page/s/just-say-no-to-acta

Досега се собрани околу 370.000 потписи, целта е да се стигни до 500.000

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom