Божино
4815162342
Aх та Лидија...Мене прашај ме бе
600 денари беше лани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aх та Лидија...Мене прашај ме бе
600 денари беше лани.
Zdravo sakav da ve prasam dali dokolku zemam stipendija od fakultet potocno od FINKI, dali moze da apliciram za stipendijata za informaticari, zatoa sto tamu stoi deka tie sto zemaat stipendija od drugi institucii ne treba da apliciraat?
Na telefon da se javam ili email da pustam zatoa sto email ne vrakaatИмам другар којшто зима стипендија од ФОН а исто така ја доби и информатичката стипендија, но сепак, најдобро е да се обратиш до МОН и ти нека ти одговорат. Да не испадне после да ти ја одземат стипендијата.
Има ли некој од економски факултет- Штип да ми каже колку се плаќа за уверението за положени испити?![]()
Da zemas stipendija na UGD , mora li da si studen zapisan vo redoven ciklus, t,e si bil edna godina na eden faks i sea drugata godina se prefrlas na druga studiska programa fakticki pocnuvas so tie od prva, ke imas li pravo na stipendija ili ne ?
Nekoja informacija koga se aplicira? Na kraj na noemvri ili? I koi dokumenti se potrebni ?
Да ми даде некој линк за уппи образец за продолзување стипендија пошо велат не бил ист со оној за конкурси. нек пише по пп.фала.
1000 денари? Со златни букви ви го печатат? Кај нас 100 + 50 таксена маркаI moze dokumentite bilo koj den od pon do petok od 8 do 4 da se odnesat?
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 18:29 ---
И да ве прашам каква е таа такса што ја спомнуваат за уверението? Ние на факултет го плаќаме 1000 денари па уште и такса да плаќаме?Парите од таксата ви се за факултетот или пак во МОН ја бараат? Ако ја бараат тогаш да уплатам ако не ја бараат доста му се пари на Бојо![]()