Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
УПП е образецот кај што пишуваш предвидени, положени предмети. Ми го дадоа од Министерство, не знам каде на друго место можеш да го најдеш. Иначе може да одиш било кога, не се закажува.
Мислиш УППИ? Тоа што го пополнувавме исто и при аплицирањето?

Утре планирам да ја продолжувам стипендијава па ме интересира

До колку саат работат теткиве во министерствово ?

Па никој не те тера во задната година да бркаш просек :pos:

Нема после стипендија, стипендијата е наменета да ти помогне при студирањето, а не како награда после завршувањето. Ако одиш на пост - дипломски таму имаш друг конкурс.
да да продолжувам на пост-дипломски и затоа ме интересира.Кај можам за тоа повеќе да се информирам?

да да продолжувам на пост-дипломски и затоа ме интересира.Кај можам за тоа повеќе да се информирам?
За стипендија на постдипломски се гледа вкупниот просек од додипломските, а не само последната година.
Како и да е, оваа година немаше стипендии за постдипломски така да никој не знае дали во иднина ќе има некогаш...
ПС: Сега ги стипендираме спомениците од генерацијата 2014та, за живите во некоја друга прилика.

За стипендија на постдипломски се гледа вкупниот просек од додипломските, а не само последната година.
Како и да е, оваа година немаше стипендии за постдипломски така да никој не знае дали во иднина ќе има некогаш...
ПС: Сега ги стипендираме спомениците од генерацијата 2014та, за живите во некоја друга прилика.
Па се надевам дека со овој просек нема да ми прават проблем всушност поголем и нема.:) Имам 10.0 просек !!!Значи овој ми е просечниот просек на дипломата. Пак ќе се распрашам јас.Сепак фала

Утре планирам да ја продолжувам стипендијава па ме интересира

До колку саат работат теткиве во министерствово ?
Си бил веројатно денес.
Покрај уверение за положени испити, тоа за редовен студент и индекс на увид треба уште нешто? :)

едит: сег прочитав наназад, значи треба и УППИ да идам да земам.

Си бил веројатно денес.
Покрај уверение за положени испити, тоа за редовен студент и индекс на увид треба уште нешто? :)

едит: сег прочитав наназад, значи треба и УППИ да идам да земам.

Бев да, јас зимам од таа за информатичари.

Ми побараа само уверение, потврда и индекс на увид ..само тие 3 работи. :)

Па се надевам дека со овој просек нема да ми прават проблем всушност поголем и нема.:) Имам 10.0 просек !!!Значи овој ми е просечниот просек на дипломата. Пак ќе се распрашам јас.Сепак фала

На кој факултет си?

BeckLeaving-face.jpg

Морав. Инаку мислам дека министерството не ги стипендира и приватните факултети, само државните универзитети.

BeckLeaving-face.jpg

Морав. Инаку мислам дека министерството не ги стипендира и приватните факултети, само државните универзитети.
Земав лани стипендија таа си е посебна од државните.Нема врска со државните.

Mozda e malce offtopic no me interesira za stipendii za srednoskolci...vtora god sum a prva ja zavrsuv 5.00 , 1 roditel vraboten, dali mi sleduva mene i ako mozam da zemam koga i kako ?

До кога е рокот за продолжување на стипендијата? Некој вика 30 октомври некој ноември, во договорите пишува 30 ноември, има ли некој инфо.... :)

Рокот за стипендиите за информатичари е 30 Октомври. Останатите мислам дека се 30 Ноември (како што пишува на договорот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom