- Член од
- 27 јануари 2009
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 40
jas razbrav deka parite od stipendiite ke gi pustat vo maj, a od rezultatite od krediti ni traga ni glas 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако ги добиеш кажи што ке ти кажат...пожто мене ми кажаа имат работа да идам после понеделник![]()
Мислам дека можеш да се пријавиш за стипендија и со -2 предмети... ама не сум сигуренА до кога треба да исчистиш година за да можеш да се пријавиш за стипендија... заклучно со августска испитна?
Можеш со -1Мислам дека можеш да се пријавиш за стипендија и со -2 предмети... ама не сум сигурен![]()
e kolega i ti gi cekas a??? mislam deka se vo septemvri-oktomvri:smir:А кога се тогаш пријавите за стипендија/кредит?
i mene me interesira so koj prosek moze da se zeme :smir:?Има ли шанси да се земе стипендија со просек 8.5,значи на граница некаде.По што нели се во ограничен број докај 2000 стипендии за државни факултети незнам точно.И од каде можам да најдам подетални информации за стипендиите?Фала поздрав
so 8.5 - Stipendija,
А кога се тогаш пријавите за стипендија/кредит?
Има ли шанси да се земе стипендија со просек 8.5,значи на граница некаде.По што нели се во ограничен број докај 2000 стипендии за државни факултети незнам точно.И од каде можам да најдам подетални информации за стипендиите?Фала поздрав
e kolega i ti gi cekas a??? mislam deka se vo septemvri-oktomvri:smir:
i mene me interesira so koj prosek moze da se zeme :smir:?
so 8.5 - Stipendija,
so 7,5 - kredit....