Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште немам добиено денар од стипендиите, сите средношколци добивте ?
p.s. средношколец сум

Јас уште неам добиено договор т.е одговор од министерството примерокот кој го пракаат дома...има уште некој таков или нешто со моиве документи не е во ред...:uvo:

Веројатно касни, како и самата спипендија.

Него некој знае нешто за тоа што имало дали денеска во некој весник или вчера нешто демек прво кредитите ке се давале па после стипендиите?
..или јас сум грешка информирана. :toe:

i jas sum srednoskolka. ova mi e vtora godina koga zemam stipendija.mi stignaa 6 000 okolu nova godina..no samo kaj nekoj banki pristignaa a kaj nekoj ne...

Јас уште неам добиено договор т.е одговор од министерството примерокот кој го пракаат дома...има уште некој таков или нешто со моиве документи не е во ред...:uvo:

I jas sum ist slucaj DON'T WORRY

Ке мора да се провери у министерството во понеделник...да прашаме што/како...сите што ги знам добија повратно саме јас и ивана загазивме изгледа :)

И јас сите шо ги знам добија повратен договор. Прашај си , не за џабе се рекло, кој пита не скита :) Воедно прашај и кога ќе ги пратат парите хаха

а што се случува со резултатите од кредитите?
и дали ќе дадат кредити??

дали знае или прашал некој ??

стварно нема смисла

Dobro sto e fintava vrtam celo vreme na telefon vo ministerstvo da prasam za dogovorot, ali nikoj ne se javuva!!!! Na silent izglea go stavile toa telefonot :-)

Па ако ги добиеш кажи што ке ти кажат...пожто мене ми кажаа имат работа да идам после понеделник :)

Случајно некој да не ја има отворено странава konkursi.mon.gov.mk оти кај мене не може да се отвори па си викам да не има резултати за кредитите, оти вака не се отвараше и кога имаше резултати за стипендии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom