Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Имам едно прашање:дли знаете дали се врши продолжување на училишната стипендијата и откако ке се запишеме на факултет т.е. дали во прва година факултет важи училишната стипендија?

Не важи .

Ме интересира со колку просек се добива стипендија на техничките факултети, и кога ке излезе конкурсот оваа година(од прилика) ! ПоздраФ
Имам слушнато дека на електро е над 8,0.

Me interersira za dokumentite potrebni za univerzitecka stipendija dali nekoj e zapoznaen?

Kazimi potrebni dokumenti za stipendija?

Me interersira za dokumentite potrebni za univerzitecka stipendija dali nekoj e zapoznaen?

Kazimi potrebni dokumenti za stipendija?

кои документи ти се потребни пишува во огласот во весник од министертво, не знам кога ке излезе

Дали знае некој на факултетот по Информатика во Штип колку треба просек за стипендија ? :helou:

Дали знае некој кога излегува конкурсот? И уште нешто дали со просек над 9.00 се намалува партиципација на медицина?

Znae li nekoj od poiskusnite korisnici na stipendija dali za poslednata godina koga se prilozuvaat dokumentite za prodolzuvanje na stipendijata dali mnogu e bitno da imas 8,5 i 90% polozeni ispiti? ili moze samo 90% da mi se ili da sum navreme upisala 4ta? aj nekoj ako procita neka mi pise.odnapred blagodarna:helou:

Znae li nekoj od poiskusnite korisnici na stipendija dali za poslednata godina koga se prilozuvaat dokumentite za prodolzuvanje na stipendijata dali mnogu e bitno da imas 8,5 i 90% polozeni ispiti? ili moze samo 90% da mi se ili da sum navreme upisala 4ta? aj nekoj ako procita neka mi pise.odnapred blagodarna:helou:

Ако веќе земаш стипендија за продолжување на договорот не се бара просек, само да ги имаш положено предметите и да си запишана во следна година.

Znaci mozam i bez 8,5 prosek da podnesam dokumenti za prodolzuvanje,a ke ja zapisam 4ta redovno i najverojatno ke imam 90%polozeni,se mislam da ne mi praat problem za prosekot.

кај да видам на интернет што ми треба за стипендија во средно?
зиам веќе 3 години ама секогаш заборавам што документи ми требаат/сум предал :):):)

кај да видам на интернет што ми треба за стипендија во средно?
зиам веќе 3 години ама секогаш заборавам што документи ми требаат/сум предал :):):)
Потврда за редовен ученик и сведителството од 3та заверено на нотар:) Најдоцна до 10ти септември треба да се предадат документите.
Сепак, ќе проверам уште еднаш и ќе те известам:)

Потврда за редовен ученик и сведителството од 3та заверено на нотар:) Најдоцна до 10ти септември треба да се предадат документите.
Сепак, ќе проверам уште еднаш и ќе те известам:)
Не е најдоцна до 10ти пошто лани на 12ти ги предадов...
Лее кој ке брка сеа за потврда....
Иначе сведителство заверено на нотар, тоа за копија...ја оригиналите ги давам..

да, знае некој дали има излезено оглас за стипендии?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom