Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој кога ќе има за информатичарите уште некоја рата?

Да не знае некој кога ќе има за информатичарите уште некоја рата?

Изгледа не заборавија нас, ќе треба и ние да му пишеме на Ставрев, за да го потсетиме :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Изгледа не заборавија нас, ќе треба и ние да му пишеме на Ставрев, за да го потсетиме :)
Па да, затоа што сме значително помалку, и кој не ферма :) не сме некоја гласачка сила :P

И од другите се пуштени по две рати... т.е. од продолжени тип А,Б и В и нови тип А и Б. За В изгледа уште нема.

А за Правен колку треба просек ( за УГД прашувам ако има врска тоа случајно :D )

Нешто дан им текнало за средношколци да пуштат некоја рата ?

Стварно има пуштени од новите А? Проверив и ништо уште не ми стигнало ..

За студентски Тип Б, има 7 до сега пуштено колку што пратам јас. Колку се вкупно, 9 или 10?

dali na nekoj mu ima stignato stipendija od tiaa (400 stipendii za srednoskolci) prv pat ovaa godina aplicirav mi stigna pismo sve deka sum ja dobil no uste ne e stignata..

dali na nekoj mu ima stignato stipendija od tiaa (400 stipendii za srednoskolci) prv pat ovaa godina aplicirav mi stigna pismo sve deka sum ja dobil no uste ne e stignata..
исто... се јавив пред празниците, и ми рече таа тамо: здравје после празниците ќе има пари. ама уште нема :-(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom