- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.813
- Поени од реакции
- 9.655
Да, со копија од сите документиДали изјавите за тип А и тип Б треба да ги имам по два пати пополнето кога ќе ги носам документите ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, со копија од сите документиДали изјавите за тип А и тип Б треба да ги имам по два пати пополнето кога ќе ги носам документите ?
Не, требаше последната недела од декември 2012 да ни ги доделат свечено и договорите, дигнаа фама-праќајте контакт телефон за на крај да нема ништо од тоа.Zdravo, dali kaj nekoj ima pristignato od novite informaticki stipendii
Некој што се разбира..со колку најмалку просек може да се добие А стипендија на технички факултет?
епа супер
posle prva koga ke pokazes uspeh XDovie drzavnite stipendii mozat da gi zemat studenti vo prva godina ?
mislam deka e malku 8.5 za A znam deka za poteskite fakulteti e 9.5 tuka neka e 9.0епа супер![]()
Ако ти стигнет пари,продолжена ти еposle prva koga ke pokazes uspeh XD
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:47 ---
mislam deka e malku 8.5 za A znam deka za poteskite fakulteti e 9.5 tuka neka e 9.0
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:49 ---
а да ми каже некој кај можам да видам резултати од продолжувње на стипендија? дали мие продолжена или не![]()
ima stipendii za brucosi ali ne u pari nego ne plakas rata cela prva godina ... ama ako si megu 10te prvorangirani (primeni) od cel fakultetovie drzavnite stipendii mozat da gi zemat studenti vo prva godina ?