Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, dali kaj nekoj ima pristignato od novite informaticki stipendii
Не, требаше последната недела од декември 2012 да ни ги доделат свечено и договорите, дигнаа фама-праќајте контакт телефон за на крај да нема ништо од тоа.
Иначе ниту трага ниту глас од стипендиите до сега, ама мислам дека од МОН имаат одредени периоди од годината кога подигаат пари и пуштаат стипендии, така што најверојатно ќе треба да почекаме.
Еднаш па и начув дека можеби во јануари ќе бидат.
Во секој случај до сега нема сеуште ништо.

Некој што се разбира..со колку најмалку просек може да се добие А стипендија на технички факултет?

А бе... сериозно има стипендии за деца на разведени родители? :D Да видам и јас малце ќар од тоа :D

ovie drzavnite stipendii mozat da gi zemat studenti vo prva godina ?
posle prva koga ke pokazes uspeh XD
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:47 ---
mislam deka e malku 8.5 za A znam deka za poteskite fakulteti e 9.5 tuka neka e 9.0
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:49 ---
а да ми каже некој кај можам да видам резултати од продолжувње на стипендија? дали мие продолжена или не:)

posle prva koga ke pokazes uspeh XD
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:47 ---

mislam deka e malku 8.5 za A znam deka za poteskite fakulteti e 9.5 tuka neka e 9.0
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:49 ---
а да ми каже некој кај можам да видам резултати од продолжувње на стипендија? дали мие продолжена или не:)
Ако ти стигнет пари,продолжена ти е :P Нема резултати :)

сега разбрав дека сум можел да се пријавам. можно е да има пак конкурс ако не се пријават доволно студенти

A da ne znae nekoj za stipendiive sho gi davaat evn,mepso i elem na Elektro na elektroenergetskite smerovi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom