Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не има некој проблеми со Steam конекција?
Could not connecto to the Steam Network.
кога идам преку browser, кај и да кликнам дава ми ја домашната страна, ама на рандом јазик.
Valve напиша:It goes without saying, but avoid logging into any Steam websites until the security issue has been remedied.
If you know you're already logged in, do NOT visit any Steam Community or Steam Store URL.
This includes any internet browsers and the Steam Desktop/Mobile Client!
Playing games online should be fine. It'll also prevent anybody else from logging into your account via desktop client.
Explanation according to Steam DB:
Valve is having caching issues, allowing users to view things such as account information of other users.
This is also why the Steam website has been displaying in different languages.
Лол!nazdravje tie so imale mn keshhakovi 3000
Лол!
Нема веза, не можат да се повлечат пари вака (на страна dispute опцијата).
Кога ќе стиснеш на PC ти велиОф топик зашто немам кај да пишам .. дали некој знае дали ми е потребна основната Battlefield 3 за да ја земам Premium верзијата или може директно Premium да ја купам без да ја купувам обичната па да ја надоградувам
Оф топик зашто немам кај да пишам .. дали некој знае дали ми е потребна основната Battlefield 3 за да ја земам Premium верзијата или може директно Premium да ја купам без да ја купувам обичната па да ја надоградувам
Фала ти во меѓувреме најдов дека уствари ке треба да купам Battlefield Premium Edition кај што ја вклучува base-game.[DOUBLEPOST=1451085706][/DOUBLEPOST]Кога ќе стиснеш на PC ти вели
To use this add-on you must own the base game: Battlefield 3™
Не ми ја фаќа лап-топов :|Значи имаш посебно Battlefield 3, Battlefield 3 Premium и Battlefield 3 Premium Edition што ги содржи и основната игра и премиум.
А зашо не си земеш Battlefield 4? Понова е и има повише играчи.
Немаше некое осетливо инфо протечено баш. E-mail можеби(?) , ама ништо посебно.ne e za povlekuvanje pari za info so protece jako