Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Posle podolgo vreme probuvam da se konektiram na mojot steam account i mi bara nekoj acces code sto mi bil praten na email, a na mail nemam nisto, nekoe care?
Ако имаш штиклирано Steam Guard ондак при секој обид за влез во Steam од друг компјутер акаунтот ќе ти биде блокиран и ќе ти биде пратено код (тој access code што го збориш) на мејлот што си го навел. Провери си кој мејл го имаш ставено да комуницира со стимот и провери си во junk фолдерот. Ако нигде не можеш да го најдеш тој код ондак би претпоставил дека некој ти го хакнал мејлот, па после тоа и стимот.

BTW, кога почнува summer sale?

Сакам да ја купам Left4dead2,но незнам како,и со каква картичка.Јас сум малолетен па кажете како да направам некако преку моите родители.

Сакам да ја купам Left4dead2,но незнам како,и со каква картичка.Јас сум малолетен па кажете како да направам некако преку моите родители.
Јас зимам со VISA Electron......али можеш и со VISA или Master

Дали навистина од 14-ти Јули ќе има попуст и на Counter Strike 1.6 ?

А информации од кога до кога ќе трае попустот..

Распродажбата трае една недела. Во нејзиниот тек има т.н. daily deals, каде што неколку одбрани игри се нудат со прилично голем попуст (обично од -50% до -75%), и игри кои цело време се нудат на попуст.
Препорачливо е да чекаш дури играта не биде daily deal, за да можеш да ја купиш најевтино што можеш, освен ако не се работи за последниот ден од summer sale.

Распродажбата трае една недела. Во нејзиниот тек има т.н. daily deals, каде што неколку одбрани игри се нудат со прилично голем попуст (обично од -50% до -75%), и игри кои цело време се нудат на попуст.
Препорачливо е да чекаш дури играта не биде daily deal, за да можеш да ја купиш најевтино што можеш, освен ако не се работи за последниот ден од summer sale.
Фала за информациите брат ама јас прашав од кога ќе почне попустот..

Фала за информациите брат ама јас прашав од кога ќе почне попустот..
Уште не се знае кога ќе почне распродажбата, а ако прашуваш конкретно за CS 1.6, тогаш уште помалку. Почекај некој ден да почне, ќе биде објавено сегде на нет.

Уште не се знае кога ќе почне распродажбата, а ако прашуваш конкретно за CS 1.6, тогаш уште помалку. Почекај некој ден да почне, ќе биде објавено сегде на нет.
Секој ден го отварам сајтот :D
Се чека тој момент.. Иначе немам CS и досадно ми стана си инсталирав Cracked Steam :D
Имам еден другар 3 години го користи кракираниот и мн. е задоволен како орг. е.. Си направил да може да додава пријатели..

Секој ден го отварам сајтот :D
Се чека тој момент.. Иначе немам CS и досадно ми стана си инсталирав Cracked Steam :D
Имам еден другар 3 години го користи кракираниот и мн. е задоволен како орг. е.. Си направил да може да додава пријатели..
The epicnes of this..priceless

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom