Steam: Официјална дискусија

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Portal 2 ima sale , ajde navalete momci 5 evra e :)

8A

2 + 2 = 5
Член од
15 јануари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
11
Portal 2 ima sale , ajde navalete momci 5 evra e :)
Само што ја купив, иначе ја имам "превртено" уште првата недела кога излезе (замунда :D ), ама има излезено длц + workshop и креатор на мапи и то. Прва поголема игра што ја имам купено на steam.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ете ја и мојата прва оригинална игра :D
--- надополнето: 12 мај 2012 во 21:01 ---
Само ме интересира, бесплатни се DLC за Portal 2или се плаќаат?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ете ја и мојата прва оригинална игра :D
--- надополнето: 12 мај 2012 во 21:01 ---
Само ме интересира, бесплатни се DLC за Portal 2или се плаќаат?
Погоре веќе кажаа, бесплатни се.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
http://www.amazon.com/gp/feature.html/?tag=cheapassgam08-20&docId=1000800391

Голем број на игри, повеќето доаѓаат со стим клуч. Треба да пишува "Steam client required for installation" на крај.
Се арно ама може ли од кај нас да се купува од Амазон? Таму пишува дека работи само за САД.

Е сега имам наслушано дека ако кај billing address внесеш американса адреса ќе проработи, ама немам пробано.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Работи 100%, имам купувано. Само стај ус адреса. 90210 Beverly Hills

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
ArmA 2: CO за $15 изгледа ептен примамливо, со оглед на тоа што тоа е во моментов најевтин начин да се игра DayZ (причината зошто 2 години стара игра е сега најпродавана на Steam). Ама клучот што го даваат не се активира на Steam =/

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
ArmA 2: CO за $15 изгледа ептен примамливо, со оглед на тоа што тоа е во моментов најевтин начин да се игра DayZ (причината зошто 2 години стара игра е сега најпродавана на Steam). Ама клучот што го даваат не се активира на Steam =/
И јас се мислев да ја земам, таман имам 18$ на Amazon сметката... Штознам. Ај ако ја земеш, кажи. :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Колку што прочитав, ArmA 2 + Operation Arrowhead = ArmA 2: CO, така да, ако ја земеш и Arrowhead, би требало да го добиеш тоа... Ама којзнае. Ако планираш од Amazon да си ја купиш, иста цена се, не ти менува ништо. Поарно купи си ја ArmA 2: CO.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Кој ќе го реши проблемов , ќе му бидам вечно благодарен!
Значи од стеамов имам Усернаме , Пасворд , Прашајне , Одговор , СЕ!
Само емаилот не одамна ми беше хакнат од стеамот.. Фората е што неможам да влезам пошто бара код , кој стига на емаил за активирајне на стеамот , пошто неодамна го преинсталирав компијутеро :mad:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Кој ќе го реши проблемов , ќе му бидам вечно благодарен!
Значи од стеамов имам Усернаме , Пасворд , Прашајне , Одговор , СЕ!
Само емаилот не одамна ми беше хакнат од стеамот.. Фората е што неможам да влезам пошто бара код , кој стига на емаил за активирајне на стеамот , пошто неодамна го преинсталирав компијутеро :mad:
Отвори си сметка/account тука, отвори тикет, и објасни им го проблемот. Ама пошто се бавни, најверојатно ќе ти вратат за 2-3 дена. Гледај да објасниш се', за да ти одговарат директно, а не да те прашаат уште нешто плус, па да се издолжи целата работа повеќе.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?
Како што кажа Toneh, за DayZ требаат двете игри, сеедно дали Combined Operations или бесплатната верзија од ArmA 2 + Operation Arrowhead. Ако ја имаш претходно купено A2 можеш да ја земеш само OA, само треба да се инсталираат една врз друга.

Веројатно ќе одам утре да ставам пари на сметка, па ќе им фрлам некој долар на Amazon.. само да тестирам вечерва дали кантава ќе даде барем 20 fps на 800x600 :)

Edited by a moderator: It's Toneh now. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom