Само што ја купив, иначе ја имам "превртено" уште првата недела кога излезе (замундаPortal 2 ima sale , ajde navalete momci 5 evra e![]()
Погоре веќе кажаа, бесплатни се.Ете ја и мојата прва оригинална игра
--- надополнето: 12 мај 2012 во 21:01 ---
Само ме интересира, бесплатни се DLC за Portal 2или се плаќаат?
Се арно ама може ли од кај нас да се купува од Амазон? Таму пишува дека работи само за САД.http://www.amazon.com/gp/feature.html/?tag=cheapassgam08-20&docId=1000800391
Голем број на игри, повеќето доаѓаат со стим клуч. Треба да пишува "Steam client required for installation" на крај.
И јас се мислев да ја земам, таман имам 18$ на Amazon сметката... Штознам. Ај ако ја земеш, кажи.ArmA 2: CO за $15 изгледа ептен примамливо, со оглед на тоа што тоа е во моментов најевтин начин да се игра DayZ (причината зошто 2 години стара игра е сега најпродавана на Steam). Ама клучот што го даваат не се активира на Steam =/
Отвори си сметка/account тука, отвори тикет, и објасни им го проблемот. Ама пошто се бавни, најверојатно ќе ти вратат за 2-3 дена. Гледај да објасниш се', за да ти одговарат директно, а не да те прашаат уште нешто плус, па да се издолжи целата работа повеќе.Кој ќе го реши проблемов , ќе му бидам вечно благодарен!
Значи од стеамов имам Усернаме , Пасворд , Прашајне , Одговор , СЕ!
Само емаилот не одамна ми беше хакнат од стеамот.. Фората е што неможам да влезам пошто бара код , кој стига на емаил за активирајне на стеамот , пошто неодамна го преинсталирав компијутеро![]()
Како што кажа Toneh, за DayZ требаат двете игри, сеедно дали Combined Operations или бесплатната верзија од ArmA 2 + Operation Arrowhead. Ако ја имаш претходно купено A2 можеш да ја земеш само OA, само треба да се инсталираат една врз друга.Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?