Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Не али еднаш многу ќе се изнервирав. Филмот Пијанист кога евреионт ќе се крие сегде ќе помине и сито и решето и на крајот кога ја облече германската униформа пошто му беше ладно Русите за малце ќе го убиеа. Го гледам и филмот и викам ако сега го убијат да ти ебам и филм и све. Али среќно заврши.

Сигурно дека ми се насолзиле очи на повеќе филмови, ама не солза, него повеќе солзи пуштив на филмот со кучето Хачи.
images

На никој филм не сум плачел ни Титаник ни незнам шо ама на овој како мало дете плачев... Т.е заедно со цимерот си плачевме :D

Ја на секој филм, порано не плачев на ништо, сега плачам дури и на комедија од сентиметалност, тоа ти е :).

http://www.imdb.com/title/tt0989757/?ref_=nv_sr_1

Мислам дека на филмов најмногу се имам исплачено, иако не е нешто мој фазон на филм ама едноставно не можев да престанам со плачење.

За плачење немам плачено, ама Jurassic Bark епизодата од Futurama и порано, и сега, и во иднина ќе ме носи до работ.

на Cafe de Flore имав излив на емоции. 3 пати го гледав и трипати исто матер му ебу. :)

My Sister Keeper- биди маж и не заплачи на филмЌево

Armageddon - Секоаш коа го гледам на при крајот :(

На филмот Тарзан,на мои 7 години поради тоа што го убија татко му хаха..Колку тажно и мајка ми плачеше со мене :place:
Никогаш немам плачено на филм освен тогаш како дете,ама песна знаела да ме трогне :icon_mrgr:

Kако не сум пуштил солза на филм. Се обвиткам во некое ќебе, едно брдо пуканки и рикам како пич*ца. Ди каприо од Титаник и по толку години уште го немам прежалено. Ете сеа се потсетив ...:place:

Na Werckmeister Harmonies , scenata vo bolnicata. 4:30 nataka negde, raspuka filmot.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не се сеќавам на обичен филм, обично ме погаѓа кога знам дека е вистинска приказна и дека навистина се случило
Се важи документарец?
http://www.imdb.com/title/tt0361596/
Погледот на една црнкиња беше нагоре, рече нешто како „Господе помагај Господе“ и денес после толку години сцената ми е во глава...

If only, The notebook, The fault in our stars, The book thief... и уште дузина...
Плачка на филмови :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom