Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Единствениот филм на кој сум пуштил солза е Титаник, кога прв пат го гледав и тоа во моментот кога Роуз ја испушти раката на Џек и го препушти на водите на океанот.

Сигурно дека ми се насолзиле очи на повеќе филмови, ама не солза, него повеќе солзи пуштив на филмот со кучето Хачи.
images

Повеќе ме погодуваат тажни приказни со животни. Исто многу ме натажи и Марли и јас.
images

На Titanic ретко кој не пуштил солза, па така и јас... :)) а исто така и на Letters To Juliet :D

The Pursuit of Happyness.

Сум пуштила...Но, тоа само кога сум сама и гледам филм.
Секако, на Титаник пуштив малку повеќе солзи.:place:
А најмногу плачев на (аниме серија е) Clannad и Clannad After Story. На никој друг филм или серија не сум плачела како на оваа.:place::place: По ѓаволите (ај да не почнам да пцујам, само ќе кажам „по ѓаволите“), мислам дека цели две сезони исплачав.
Hachiko се плашам да го гледам бидејќи велат дека е многу тажен, па да не стане со Clannad работата.

како помалав на овој се расплакав
MV5BMTM2NTUyMjE0Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwOTQwNTU5._V1_SY317_CR2,0,214,317_.jpg

и тоа на сцената кога умре мајката на Arnie Grape (Леонардо Дикаприо)

од незгодно што ми беше отидов во друга соба го догледав :)

i_am_sam_ver6.jpg

Сигурно дека ми се насолзиле очи на повеќе филмови, ама не солза, него повеќе солзи пуштив на филмот со кучето Хачи.
images

На многу филмови ми навреле солзи, ама најчесто на среќни сцени па од радост. Ама на филмов умрев од плачење. Не можев да си поверувам што ми се случува, никогаш не сум била љубител на животни ама толку многу ме погоди филмот, што не престанав да плачам пола саат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom