Сте пробале ли некој рецепт на Џејми Оливер?

• Креатор на темата Креатор на темата Marchence
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам пробано мислам направено една негова рецепта со сирење во тегла со маслиново масло и оригано ...сирењето треба да седи т.е.да отстои едно 2-3 недели во теглата да после е спремно за јадење

Ne namam probano ali bas bi sakala taka nekoj ubav recept da probam, posto nema podobar od nego

џејми е ѕвер...иако НЕНОРМАЛНО ме нервира начинот на кој зборува...со
TH...нека оди на дефектолог...џабе вака:toe:

Имам пробано еден негов рецепт со школки со 300 зачини и салата-марула . Ја натерав мајка ми лани да ми направи и беше најубавооо нештоооо . Алал нека му е :)

Немам пробано ама би пробал зашто да не.Уште да најдам некој да ми зготви:)

Не сум пробал,да ми се укаже можност би пробал...дечкото е одличен готвач..така да сигурен сум дека што и да пробам од неговите рецепти ке биде убаво:)

Џејми е НАЈЅВЕР, не сум пробал но со огромно задоволство го гледав, нема типот рецепта посебна шо му дое си става и на крај изглеа тоБ. инаку мн добри совети дава уз рецептите, ја терам мајка ми да ги применува, а и ја применувам некои ко на пример: пред да го исечеш лимонот растркалај го да омекне(поише сок пушта).
а шо е работава со рекламине у весник: СЕ БАРА МАКЕДОНСКИО ЏЕЈМИ ОЛИВЕР ??

Не сум пробал но доколку ми се укаже прилика би пробал!

Абе се убо, ама ко ќе ги извај тие зачините ништо од муабето. Па и свежи некој срања вади шо нема шанса да ги најдиш во супермаркет, а и да ги најдиш зачините не ти се исплаќа да ги купиш освен ако не ги користиш постојано.

Интересен за гледање, кажва некој јаки работи, ама е непрактичен барем за наши услови.

џејми е звер
сите рецепти што сум му ги пробал се феноменални
но поважен е неговиот поглед кон готвењето и сите они мали tips&tricks што ке ги научите од него

сакам да напрам некои од јадењата... али тој користи состојки и зачини кои најчесто ги нема тука и се тешки или скапи за наогање!:(

jas imam probano frape so sumsko ovoskje..mmmmmm
a naj top mu se kompiri so majcina dusicka i puter napolneti so seckano telesko meso so kari i kompirite obvitkani so tenki parcinja prsuta.....mmmmm..najvkusnoto jadenje EVER

Цар е! Со задоволство ги гледав емисиите летово...еднаш неделно...Здрава и вкусна храна, сум пробала неколку пати, татко ми ми готвеше зошто заедно го гледавме :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom