Сте пробале ли некој рецепт на Џејми Оливер?

• Креатор на темата Креатор на темата Marchence
  • Време на започнување Време на започнување

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
Џејми е мојот омилен кувар. Ги имам скоро сите негови книги (што на хрватски што на англиски) дечкото готви супер, брзо и вкусно ( а и добро изгледа!)
Дали сте пробале да припремите некој од неговите рецепти?
Дали некој го посетил неговиот ресторан 15тх ??

:jaj::jaj::jaj:

Абеееее одам немам друга работа па ќе јадам негови СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ! Ај нека јаде он наши бе ајде!:uvo:

ништо сложено, само брзо и вкусно!

Марче ти имаш пробано?ако имаш кажи какви се...
пошто кога го гледав,се некои чудни состојки ми мешаше...не велам дека не се вкусни неговите специјалитети..али ми стоеја малце чудни :) :)
како и да е,твое мислење?

Да,тоа што беше со печен леб,пилешко,марула и нормално пропратено со мал милион зачини...преубаво е.
Иначе со сестра ми едвај чекаме да почне,на ТВ. Сега планирам да ги земам книгите...поздравчеееее

za nippi:
iskreno pogolemiot del od receptite mu se zakon, no ima i nekoi ne prifatlivi za nas.
Otkoga gi imam negovite knigi pecen kompir bez majcina dusicka ne jadam. Pile so limon i mnogu trevki.
Svinsko so zacini, ama ne bilo koj tuku dobro kombinirani. Salati so interesni dresinzi, pasta na mal milion vkusni nacini.

а кога сме кај зачините, да напоменам дека сега кај нас има семиња за сите зачини треба само малку желба и две три саксии. кој не сака да се мачи во веро се продаваат сите свежи и сушени.

You can actualy eat what he cooks?

p.s. Џејми е :zver:

јиуууууууу супер е, многу е креативен!
малце стфари иам пробано, ама ако веќе морам да готвам, дефинитивно би готвела по негов рецепт :).

заради тој пусти џејми и коријандер дома на тераса у саксии гаам :) имам и јас книги и да ми се случува да готвам од неговите рецепти, мајка ми исто со мали измени(зашо не јаде многу зачини) а инаку најубаво нешто а башка и нешто што секој може да го направи ми се лепчињата потпечени,премачкани со лукче и на нив парче моцарела и чери томато.....ммммммммммм прекрасно

vo momentov kolku bi sakal da jadam lepce podgreano vo tost, namackano so lukce i na nego staveno puter koj popoleka se topi
hmhmhmhhm!

ни го гледам, ни имам пробано нешто од него (може сум пробал,ама не знам дали е негов рецепт). инаку коа готви на тв, вкусно изгледа.

Типот е цар...сите рецепти му се лесни, брзи, и пред се здрави. А инаку сум пробал неколку со риба и зеленчук на скара.мх мх мх

Ja koa mu davav casovi na Dzejmi po kuvanje kaj bevte Vie :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom