Стартува изградбата на втората градска плажа

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Me интересира дали на оваа плажа ќе има ВЦ или посетителите ќе вршат нужда у гаќи? Пошо на првата се користи ВЦ-то од Луна парк :motor:
Епа чим на првата се користи од луна парк сеа ке се користи од ГТЦ или право во Вардар :pos::pos::pos::pos:
Шала на страна се надевам дека ке стават и ВЦ на оваа плажа

Море Скопјаништа, што напраивте, ќе им ја земете работата на грцине и охриѓанине :tapp:

Me интересира дали на оваа плажа ќе има ВЦ или посетителите ќе вршат нужда у гаќи? Пошо на првата се користи ВЦ-то од Луна парк :motor:
Ма какви вецеа златен Вардар тука тие вецеа.

Или ќе има ВЦ на жетони, или ќе се иде до ГТЦ у подрум во колона по двајца.

Пцујте бе,пак на крај ке одите на таа плажа...пола од овие што зборуваат овде ке бидат први таму.:tapp:

Пцујте бе,пак на крај ке одите на таа плажа...пола од овие што зборуваат овде ке бидат први таму.:tapp:
Јас ке одам сигурно...бркам врски кај Коце да ми даде дозвола да продавам семки ,сончоглед и кикирики..ако ме видиш дај збор дека ке пазариш од мене ..

Јас ке одам сигурно...бркам врски кај Коце да ми даде дозвола да продавам семки ,сончоглед и кикирики..ако ме видиш дај збор дека ке пазариш од мене ..

Брееее, на сите ќе се фалам дека знам човек што работи таму...

П.С. Комшиј, а пуканки ќе има??? :vozbud:

Има комшике ,нарачав калашњиков веке..:pos:

Од лева или од десна страна е плажава? Јас мислам дека веќе го претераа, треба малку рамковен и таму! Не може само од еднава страна да бидат плажите, мислам дека поубаво ќе личи ако плажите се карши, за да не се двоиме.

Брееее, на сите ќе се фалам дека знам човек што работи таму...

Во поверење ....ке има и специјални мастики за летните скопски горештини ,само Коце сакал да проба прв да види дали ке му смрзне ќељавицата :pos:

Договорено бе мали xD,ама ти вети дека ке има за нас кајганџии попуст :pos:

Ама чоколадни не обични :pos:

Од лева или од десна страна е плажава? Јас мислам дека веќе го претераа, треба малку рамковен и таму! Не може само од еднава страна да бидат плажите, мислам дека поубаво ќе личи ако плажите се карши, за да не се двоиме.
Оваа е рамковна....со В.Ц на шпринт :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom