Стартува изградбата на втората градска плажа

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
ме интересира едно нешто ако знае некој да ми каже. дали во некоја друга држава има вакво нешто. градска плажа покрај река башка во центар.. ако има ваква информација некој ве молам нека ја сподели овде. незнам од каде им е идеава градски плажи покрај река да прават

ме интересира едно нешто ако знае некој да ми каже. дали во некоја друга држава има вакво нешто. градска плажа покрај река башка во центар.. ако има ваква информација некој ве молам нека ја сподели овде. незнам од каде им е идеава градски плажи покрај река да прават

Градските плажи низ Европа

Сигурно гледам погоре линк. Но од сликите на кул ќе забележиш жбуње, гранки, трње кои служат као полски вециња карши "плажата".
http://forum.kajgana.com/showthread.php?58052-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0&p=4179350&viewfull=1#post4179350

И на линкот од европските градови првата слика од Скопје ти доловува несредена атмосфера...како дивина сликана покрај Лепенац кај тунелот према Јанкович. Колку и да се трудат репортерите не можат да избегнат да не ја сликаат околината.
Има као што гледаме, но целата слика е среденост, чистота, функционалност на цел град, нема контејнери на коловозна лента, најважно е има улици...Коце се заеб. ако смета дека скопјани живеат на само еден дел од кејот.
Ко да носиш дијамантски прстен од десетици илјади евра, а да јадеш во народна кујна на МПЦ еднаш дневно.

во контекст на среденоста и функционирањето...знаеш колку време сеуште се у фаза на гребење на асфалтот кај цветен пазар? Тој потег до Бристол се проаѓа за 7-8 минути...до крај на улицата сигурно ти требаат 15-тина минути. 15 минути 80 денарско гориво и доцнење на работа. Не сум фан на грците ама за 10 дена праат магистрален пат, а Скопје не може за пола месец да направи пола улица.

Ајде малку креативност покажете..може туристичка атракција да се направи на плажите.
Швркање со коприви по гол газ ,коприви има колку сакаш во околина таму а и здраво било викаат....ке ти ебам цвекиња и глупости....

^^^^^^^
Се слагам Lurtz , никогаш немам ништо против градење, напротив... Ама изместени се нормите од колосек, има приоритетни работи, еве ќе споменам една..тротоарите, руинирани се до немај каде.. за првата плажа без ЗА., поради тоа што беше нешто ново за СК, за вторава сум воздржам или во најмала рака против, се претерува..сакам да видам нови тротоари !

Сигурно гледам погоре линк. Но од сликите на кул ќе забележиш жбуње, гранки, трње кои служат као полски вециња карши "плажата".
http://forum.kajgana.com/showthread.php?58052-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0&p=4179350&viewfull=1#post4179350

Не сум фан на грците ама за 10 дена праат магистрален пат, а Скопје не може за пола месец да направи пола улица.
zamisli..a tek japoncite:toe:
tuku onie slikine za koi zboruvash- tie ne se od nikakvi evropski metropoli-tuku od Nish-

Е сеа ми е криво шо не знам да пливам :(

Вардар е затворен за пливање, освен за Водици, па така не губиш ништо. :pos: Значи имаш време да научиш да пливаш, само прво ќе треба да најдеш базен кој работи. :pos:

Вардар е затворен за пливање, освен за Водици, па така не губиш ништо. :pos: Значи имаш време да научиш да пливаш, само прво ќе треба да најдеш базен кој работи. :pos:
Ќе има
АЕРОДРОМ СО НОВ ПЛАН ЗА БРЕГОТ НА РЕКАТА ВАРДАР
Олимписки базен на Кеј
Втор обид за изградба на олимписки базен

ќе имаме 2 олимписки. Дали ќе имаме и вода во нив е друга работа.

За првата плажа бев против,но за вторава сум ЗА. Коцка само напред чекам уште плажи до крајот на твојот мандат.И сплавовите ги подржувам,се надевам некој сончев ден ќе ве клоцаме од нив,а од плажите ќе има овации за скокот.

Хехе, додека има овци ќе има и овни. А морскиот песок е грчки или патриотски од наше море.

За првата плажа бев против,но за вторава сум ЗА. Коцка само напред чекам уште плажи до крајот на твојот мандат.И сплавовите ги подржувам,се надевам некој сончев ден ќе ве клоцаме од нив,а од плажите ќе има овации за скокот.

Додека не стават споменици на плажите јас таму не стапнувам. Коцкакабана и Гwујо треба сега да почнат да кројат планови на кои современици ќе им изградат споменици.

П.С. Ако размислам подобро и до плажите нека наредат, штом на народов му се допаѓа да гледа споменици наместо леб да ја јаде, нек си играат децата со државни пари.

П.П.С. Замислете 25-6 годишно момче било директор на агенција за млади и спорт! :pos: Јас ова деновиве го дознав. Екстра ни иде! За некое време ќе имаме премиер со завршено 8мо одд. :tv:

ХИЧ, директорот на салата Борис Трајковски е уште помлад. Да го грабнеш и да бегаш :)

Како и да е, ај нека ја пуштат плажава, па ќе видиме како ќе иде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom