Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
th

th

Тој што ја играл знае што поминал :)
FIFA 99
Прегледај го приврзокот 61659

ЗНачи НАЈБОЉИ! .. ахахха .. а никад нема да заборавам дека 99-таката беше единствена игрица од ФИФА серијалот што гол од центар и гол со макази од шеснаестерец (преку нафрлен корнер) се даваа ко од шала! ахахахахаха

Мада и 98-цата не беше воопшто лоша. затоа што беше направена заради светското првенство во Франција 98.. па тука ја имаше и Македонија со онаа генерација на Љупчо Марковски, Саша Чириќ, Шаќири ...... и остали момци..
А имаше и една опција за да бираш терен од футсал.. шо мене многу многу многу ми се свиѓаше..

Па незнам највеќе сум ги играл Street hop и Super Pang :)

ev8bi0.gif
2yx3zo4.png
На Флипери ги имаше.После на MAME компилација.Немаше станување.Не е важно дали од компјуте или од флипери

Оваа игричка не се заборава :sneaky::drk:. башка имаше многу добри ремикси на песните ама траеа по 3-4 секунди :icon_mrgr:

3miss.png

Еве дел од вистинските песни

Која е?
Age of Conquerors?

Цитирај ме нареден пат ако сакаш сигурно да ти одговорам. Да, таа е
Random стаив, било кој да одговори.....и веќе си ја симнав! Фала!
--- надополнето: 23 мај 2013 во 15:18 ---
Колку и да изгледа смешно денеска......Quake II [1997].....се сеќаам се поклопи со The Fat of the Land на Prodigy, одвај чекав да се приберам дома, летно време, слушалици, темница...прва лига...

quake2_screen011.jpg

Дали некој знае каде можам да ја најдам и инсталирам Херкулес играта, претходно ја имаше тука некој објавено во пост?

Doom2 леле растуравме на оваја детството го остадовме
DOOM_II_SP_02.jpg

Од постарите игри ја обожавам Blade of Darkness. Пред година време пак ја завршив со играње, ја превртев со сите 4 карактери. :pipi:

severance+blade+of+darkness+3.jpg

Ама нема ништо подобро од Beyond Good & Evil.

Beyond Good & Evil

bge02_1280-960.jpg

Одличен гејмплеј, супер карактери, предобра приказна и атмосфера во играта и ваљда најдобриот саундтрак кој го имам начекано во игра. Најпотценета игра дефинитивно!

bge1.jpg

beyond-good-and-evil-hd-7.jpg

А, за да не го бомбардирам постот и со видеа од музичето од играта, клик, клик и клик, прејако! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom