Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
Carnageddon II
carmageddon-ii-carpocalypse-now.363604.jpg
Си ме претркал.
Ваква игра не се раѓа повторно. Одлична физика, дури и одлична графика за тоа време (1998). Газиш луѓе, кршиш коли, добиваш бонус за тоа дали некого си го смачкал, си го собрал со задница, си го собрал со врата. :) Мислам дека на играва немаше ограничувања на тоа каде може да возиш со автомобилот, буквално можеше да возиш каде сакаш.

Му ја дадов на еден бастард и никогаш не ми го врати CD-то. :(

Си ме претркал.
Ваква игра не се раѓа повторно. Одлична физика, дури и одлична графика за тоа време (1998). Газиш луѓе, кршиш коли, добиваш бонус за тоа дали некого си го смачкал, си го собрал со задница, си го собрал со врата. :) Мислам дека на играва немаше ограничувања на тоа каде може да возиш со автомобилот, буквално можеше да возиш каде сакаш.

Му ја дадов на еден бастард и никогаш не ми го врати CD-то. :(

Играта уште си ја играм, многу си ја сакам:pipi:
Еве некои слики, лудница :vozbud:
carmageddon2.jpg

carmageddonpic1.jpg

Омилена кола ми е оваа:smir:

Age Of Empires 1 најдобра е од стариве

super mario bros 3 za nintendo od 92`

def, rules! 6 godini sum igral, dur ne mi crkna nintendoto!!!

Super-Mario-Bros--3-1.jpg

аууу свршавачка е играта, посебно меѓу стази кога марио и луиџи си ги јадат бонусите, залтувањето со летање и милиони трикови и пречки аааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

да не ја има некој за пц? ама потполно истава, нека ми пише пп или на профил или gsmhacking@live.com

апла благодарен ќе му бидам :D

[zEUs];1816192 напиша:
Немој ваке, анасталгија ме фача :pos:

velkome to d klab ::vozbud:

Zasekogas. Tek sute si ja igrame so drugarite :D

487r.jpg

20fbz28.jpg

Една од најдобрите евр за мене. Ѕверска игра.:)

Zver uste ja imam doma. Ustvari site stari igri na vremeto sto bea HIT si gi cuvam doma zasto ke dojde vreme ke treba vnucite da igraat :D:vozbud::pos2::pos2::pos2:

Metal Slug isto taka porano bese hit:
metal-slug-3-c.jpg

I uste e HIT

Epa vaka da gi nabrojam.
1 PC 486:
Lost Vikings, Mario, Aladin, Brix, Keen site 7 dela, NFS 1 i 2. LOTUS (so koli mnogu dobra za toa vreme).i neznam vekje golem red ima.
2 Pentium 2:
Claw, Star Craft & BroodWar, V-Rally 2, Colin McRae,Red Alert, Kanter, HalfLive1, Free Lancer, Tomb Raider (do 5 del), Egypet, Cezar, AoE 1,i red drugi.
3 Pentum 4 Skoro site novi naslovi i nesto malce postari :)

ta0riv.png

Taрзан. Штотуку си ја симнав :) Ах, старите добри времиња... :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom