Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
Хм... овие ми текнуваат у мометов : River Raid, ( + една со подморници + жмурката + една со авиони со поглед од кокпит - ич не ми текнува како се викаат :ROFLMAO: ) - Atari 2600,

Tecmo NBA Basketball, Legend Of Kage, Super Mario Bros 3, The Flintstones - NES,

Crash Bandicoot ( сите делови !!! :cool: ) + Crash Team Racing, Medievil, Duke Nukem - PlayStation, на PlayStation 2 освен "фудбалот" едино "поозбилно" играв God of War 2

Heroes Of Might and Magic III, Pang, NFS 3 - Hot Pursuit, Midtown Madness, Twisted Metal 2, Worms Armageddon, Carmageddon, Rayman par ses fans, Quake 2, Unreal Tournament, Red Alert 2 + Yuri's Revenge, Dune 2000, Monster Truck Madness 2, Lotus - The Ultimate Challenge, Captain Claw, Hercules, Tarzan, Mig 29 Fulcrum, Commanche 4, Delta Force, Oddworld: Abe's Exoddus - PC

R56T394f8B97pt8PLw2a0AAAAASUVORK5CYII=

некој можеби ќе се сети на играта...порано на времето ко ја игравме ја викавме дреам :D
Инаку играта се вика meikyu jima

ТЕШКА КЛАСИКА
Кај нас на флипери имаше закачено ливче со „Забрането чекање“ . Се мислеше на 2рата стаза пред возот и во возот на крај. :))

Ако мојт да напишиш некој наслов не само слики да ставаш (y)

1.Ape Escape
2.nightmare creatures
3.C-12
4.gran turismo
5.ISS PES
6.Medal Of Honor
7.Duke Nukem - Time to Kill
8.Twisted Metal 4
9.Jersey Devil
10.Spec Ops Covert Assault
11.Jackie Chan Stuntmaster
12.NBA LIVE 2002
13.3Xtreme
14.Nascar Thunder 2004
15.Driver 2

играта беше закон за разлика од поновите нејзини верзии....
2 години никако да ја свртам... Сега и не ја играм, ми стои така сочувано на 15-16та мисија па зимава планирам да се разиграм и да ја завршам конечно :rolleyes:
ПС Ја играм на најтешко ниво

2 години никако да ја свртам... Сега и не ја играм, ми стои така сочувано на 15-16та мисија па зимава планирам да се разиграм и да ја завршам конечно :rolleyes:
ПС Ја играм на најтешко ниво
јас уште тогаш ја свртив незнам на шо ниво ја играв...ама знам се отепав од играње не е мала играта :D
иначе многу јака игра ми била а и плус многу јака графика има ова видеово не чине :)

Не видов некој да играл Тotal Аnnihilation. Многу добра игра според мене.
TA.jpg

Иако е многу многу постара, воедно во топ 5 игри ми вклучувајќи ги и поновите. Страшна приказна со страшни случувања и хорор во вистинска смисла на зборот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom