Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
mig29fulcrum.jpg

Мојата прва играна игра на мојот прв комјутер кога го купив, спомени и многу непроспиени ноќи , летајќи со МИГ 29 :smir:

Топ игрица...сеуште се игра...имаше некоја можност за онлине мислам или незнам како беше..најдобро е шо не се инсталира..

Па ги има многу, ама ќе се обидам да ги издвојам тие што ми оставиле најголем впечаток.

Snow Bros
2.png

Cadillacs and Dinosaurus
cadillacs_and_dinosaurs01.png

Final Fight
Final_Fight.png

Street Fighter
street-fighter-ryusagat-big.jpg

NFS-Hot Pursuit 2
g14829iq7nj.jpg

Fifa 08
images

Resident Evil 2 (најдобрата игра на сите времња)
resident_evil_21.jpg

Silent Hill 4 - The Room
henry.jpg

И така натака, друг пат повеќе.

Snow Bros и Street Fighter омилени ми беа.:)
Пангото:pos:
10pang.png

Колку имам пари оставено на играва:
crash_team_racing.jpg

1224356699_crash_team_racing_pal.jpg

Една од најдобрите стратегии на сите времиња:
ra2mare.png

Потоа Counter Strike, Delta Force, Call of Duty, Warcraft, FIFA, Battlefield...

Топ игрица...сеуште се игра...имаше некоја можност за онлине мислам или незнам како беше..најдобро е шо не се инсталира..

одлична е и јас ја имам играно само фантом 22 е уште подобра

Age of Empires ми оставила најголем впечаток у ден денес ми се игра играта.До пред некое време на имав во компјутер и се заебав зашто ја избришав.Ке помине некое време и пак ке ми се приигра, мнооогу закон игрица

Ред Алерт 2 , Порше , Краш (за на плејстејшн) , Воркрафт, Маме 32 ..

Најомилени игри за PS1 ми беа:
NFS Porsche Unleashed
p2.jpg

Pro Evolution Soccer 1
issoccer_790screen003.jpg

Blade
blade_1127_790screen003.jpg

Crash Team Racing
Coldwing-Gaming-Games-Revisited--Crash-Team-Racing--PSX--e11446385.png

Destrega
destrega_magic.jpg

Asterix & Obelix
Неможам да најдам SS.
Fisherman's bait 2
bigbass2_640w.jpg

Eagle one Harrier attack
images

Јас пошто имам ограничувања благодарение на компјутерот, само стари игри можам да играм. Така, сега сум фрлен на серијалот silent hill, почнувајќи од Silent Hill I - моментално сум во училиштето :)

Инаку, некој да не знае каде на интернет може да се игра Cadillacs and dinosaurs, или популарната Мустафа? :)

Ги има ли некој играно Twisted metal 2,3,4? После Syphon Filter 2 и 3? Кога го имав PS-то отекуев, од стол не станував, ах колку не преспани ноќи....

ви текиња???? :D

1288606461461vietcong.jpeg

еден од најдобрите FPS на сите времиња... иако стара игра, не знам нешто подобро да го долувува чувството да си во војна... во некои мисии ја “гушкаш“ земјата и ползиш по метар на минута од страв да не те видат (т.е. ти да ги видиш прв), иако не се бориш ни со руски супер-командоси, ни со вонземјани, ни со не знам какви чудовишта, туку со обични Виетнамци наоружени со оружје од втора светска војна... добро, во понапредните мисии имаат и АК-47 и Драгунов, па и популарната “Паповка“

слабо работи на Виндоус 7, добро ми работеше на XP

Значи 235 пати ви кажав освен слика, да ставате и име на играта. Сликата ќе ја снема, па после ако нема ни име во линкот...ќе се сликаме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom