StarCraft 2

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Многу ми се допаѓа идејата што има се даваат на протосите некои short-range телепортациски способности.

Али од сајтот можам да видам дека сега за сега само на протосите им посветиле внимание посебно за нивниот развој и новите единици, па ќе видиме што ќе ни спакуваат за тераните и зергите.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
јас ја играм играва па може прреку хамачи да се растепаме некој ден

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
SCORPIO__20 напиша:
јас ја играм играва па може прреку хамачи да се растепаме некој ден
SC2 не ја играш.. за кецот и за Brood War, договарање на друга тема :smir:

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Crazy P0Y0L напиша:
од сликите гледам дека графиката не е нешто...шо знам и јас бев голем фан на старкрафт ама поубо ке беше да остане само еден старкрафт ...вака сеа глупости...а сигурен сум..море каков сигурен ЗНАМ дека нема да е ни блиски првата игра...сакат пари и ајде одма ебаго....
Знам зошто ја мразиш играва... зошто од мене стално губиш и новиот дел нема да може да го играш на твојот PC ќе треба да си земиш нов :)

bTw играта е закон и одвај чекам да излези... маст хев дис гејм!

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Ovaa igra mislam za originalniot Starcraft me navlece vo PC strategiite i voopsto vo igrite.Klasika...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
На следниов линк има снимка од целосната демонстрација на играта:
http://www.gamevideos.com/video/id/11671

Инаку како одговор на користењето ан супероржјето на тераните (нуклеарките) еве го супероружјето на Протосите the Mothership

И еве го тепепортирањето ан кратки дистанци на новата единица наречена Stalker

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Kako sto izracunav ke bide gotova za Bozik :)

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Ова со божик сигурна информација ти е или нешо твоја препоставка?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Чекај бе ти играта уште не е излезена, единствената видеопресентација на пре-алфа верзијата на играта е направен во Кореа, линк од 20 минутната презентација имаш во мојот погорен пост

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Moja pretpostavka.

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
abe do bozik ama koj bozik :) Moze da e ovaa godina(sto nema teoretski sansi) ili za 2-3 godini bozik :)

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Дали има некој што игра на Battle.net ?? Мислам за старата StarCraft ако има нека ми помогни во врска со играта.. никако не можам на Battle.net да се конектирам добивам разни пораки, глупости... имам најнов patch верзија 1.15 пробав секако, промена на CD Key, NO CD cracks ништо не помага :) финтата е што ја немам оргиналот игра... ај некој ако знае нека ми помогни :)

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
За да играш на оригинален бател нет ти треба да ги имаш оригиналните дискови или пак да имаш оригинален cd-key за да можеш да играш.Незнам дали има некој пиратски сервери за StarCraft провери на pvpgn.

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
За оригинални дискови не ми се верува дека требат. Но за оригинален cd-key треба

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Па зборот ми беше дека ако ги има оригиналните дискови купено ќе има и оригинален Cd-key.Е сеа ако ги нема можеш да побараш од негде само оригинален cd-key ако има некој да ти даде или пак ако имаш некој добро што го познаваш да го купиш од него итн.. Ти викам провери случајно да не има уште некој пиратски европски сервер подигнато за StarCraft иди на pvpg таму имаа листа со сервери,барем на времето :)

Kajgana Shop

На врв Bottom