(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе земиме, само нека се вратат Роналдо, Андерсон, Нани, Парк, Тевез, Харгривс...
Лом ќе правиме.
Додека да ги избројам колку се ме заболеа очите. Абе многу отсутни имаме.

lol каков брз фудбал во второто полувреме,(само тоа го гледав)! и двата тима ја сакаа победата, ама немаа некои поконкретни шанси, све по земја шутираа!
повеке срека следниот пат.:smir:
Ами во публиката ли :uvo:треба да шутираа

Додека да ги избројам колку се ме заболеа очите. Абе многу отсутни имаме.
А можда и некој испуштив.

Па и распоредот лош... Увек ние на крај да играме, под притисок да мораме да тепаме 4:0 за да бидеме први, да тепаме 2:0 за да бидеме 4-ти, ова, она...

И лани против Рединг игравме последни, баш у овој термин што игравме денеска ако добро памтам. А сезоната пред тоа добро си почнавме затоа што први игравме.

Кембел е звер од дете алал да му е он мене најголем впечаток ми остави а Флечер не е дефинитивно за црвен дрес :pos: он може да игра само коа играме со резервна варијанта :pos: :pos:

Кембел е звер од дете алал да му е он мене најголем впечаток ми остави а Флечер не е дефинитивно за црвен дрес :pos: он може да игра само коа играме со резервна варијанта :pos: :pos:
Кембел како финале на ЛШ да играше, многу се трудеше, ќе го биде, му треба само искуство.
А Флечер ипак даде гол... Ние па премногу очекуваме од Флечер, О’Шеј, Посебон и Да Силва можда, не можат они со индивидуален потег да решат меч.

А можда и некој испуштив.

Па и распоредот лош... Увек ние на крај да играме, под притисок да мораме да тепаме 4:0 за да бидеме први, да тепаме 2:0 за да бидеме 4-ти, ова, она...

И лани против Рединг игравме последни, баш у овој термин што игравме денеска ако добро памтам. А сезоната пред тоа добро си почнавме затоа што први игравме.
Воа нема врска шо го кажуеш, и лани имавме повредени затоа изигравме нерешено не ради терминот во 17 часот.
Ти ако одговараш пред наставникот прв или шести по ред се исто ти е. Ако не си научил џабе ти е..............;)
:salut:

Воа нема врска шо го кажуеш, и лани имавме повредени затоа изигравме нерешено не ради терминот во 17 часот.
Ти ако одговараш пред наставникот прв или шести по ред се исто ти е. Ако не си научил џабе ти е..............;)
Не ме сфаќаш што сакам да кажам ама ај нема везе, уживај. :)

Изгледа Руни ќе игра во средниот ред на местото на Керик со оглед дека ќе се врати Тевез до 2-то коло, или пак Посебон ќе може да стартува...Него за мечов,да не се замараме премногу,Флечер според мене иако даде гол,тој беше кривец за тоа што примивме гол.Тој беше задолжен да го чува на Мартинс.Не може човек од метро и 70 да го наскока ама ајде,тоа е тоа.Повеќе среќа во 2-то коло.

Jas ubavo te svanav sto sakas da kazis.I ke ti kazam deka toa nema vrska.Da e posledno kolo aj kolku tolku ali seuste e prvo...
A i mislis deka mu e bitno dali ke bidat prvi po prvoto kolo.Bitno e na kraj koj ke bide prv.Ono da bitno e ali do dolku pa ti so vikas da brkale uste prvo kolo 4:0 za da bidat prvi NE...

А да си легнете сите да поспиете малце, утре пак со расправии да си продолжите, пошо нема нешто различно во постовиве, тоа па тоа читам само, јбг бидна веќе :)
Поздрав фаци и без напнатост!

Long Live United

Абе берба ако дојде ќе ни олсени со повредиве. Зошто и руни може и во средина да игра така да ќе има да се ротитраат играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom