(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тотенхем ги пушта Кин и Бербатов?
Според пишувањето на таблоидот Сан, Тотенхем се подготвува деновиве да ги прифати понудите на Манчестер Јунајтед и Ливерпул за Димитар Бербатов и Роби Кин.

Сан истакнува дека менаџерот на Тотенхем, Хуанде Рамос успеал да го убеди раководството на клубот дека со парите што ќе ги добие од трансферите на двајцата фудбалери може да ангажира соодветни замени.

Се очекува лондонскиот клуб да ги прифати понудените 25 милиони фунти за трансфер на Бугаринот, Бербатов во Манчестер Јунајтед односно 18 милиони за премин на Кин на Енфилд Роуд.

Сумата од 42 милиони ќе биде доволна за две нови засилувања, а Рамос наводно го убедил раководството да им дозволи трансфер на двајцата фудбалери бидејќи во тимот не му требаат играчи кои секојдневно размислуваат за друг клуб.:wink:

Mozebi e redno veke Berbatov da dojde vo Manchester.:wink::helou:

изгледа немат..ама кристиано не го давамеее

Carrick has United at heart:vozbud: Каков наслов еј! А се бунеше едно време како само игра за тоа шо е платен и не знам што :) Е Керику, коњу еден :uvo: играш во Јунајтед, не во останатите :helou:

Некој викат дека Браун се вратил во Манчестер, ама читам сега на официјалнта страна, ќе играл против Пиратите!!

Инаку со кој состав играме ? Не пишува никаде...

Пушти на Telesport имаш директен пренос и ќе видиш кој играат

Абе јас да имав Телеспорт, немаше да прашувам..

А ако ти е толку тешко да напишеш, немора, некој друг ќе напише.

фостер
Браун Фердинанд Иванс Силвестре
Иглс Керик Гибсон ЛиМартин
Кембел Тевез

патем добра игра

ЛиМартин 23 мин гол асистенција од Кембел бре што младичи имаме

Моментално ја гледам утакмицата..Манчестер си играат како на тренинг, а овие другиве како финале на Лига на Шампиони да им е..:smir:

Моментално ја гледам утакмицата..Манчестер си играат како на тренинг, а овие другиве како финале на Лига на Шампиони да им е..:smir:
Па секогаш кога ќе игра некој јак тим со реноме против некој од рангот на овие Орландо ќе биде така.
Кај појакиот тим се игра без мотивација, овие па мислат ако го победат на пријателска не знам што направиле.

Манчестер води со голот на Ли Мартин..Со глава...Добар гол..
Па секогаш кога ќе игра некој јак тим со реноме против некој од рангот на овие Орландо ќе биде така.
Кај појакиот тим се игра без мотивација, овие па мислат ако го победат на пријателска не знам што направиле.

Токму така..
btw Јак потпис:)

Манчестер води со голот на Ли Мартин..Со глава...Добар гол..

Токму така..
btw Јак потпис:)
Хаха фала. :)

Него не беше со нога голот? Или ја сум се збунил? По асистенција на Кембел, Мартин го даде голот ама со нога беше. :)

Хаха фала. :)

Него не беше со нога голот? Или ја сум се збунил? По асистенција на Кембел, Мартин го даде голот ама со нога беше. :)
Па во мешаницата како со глава да го даде како што гледав..Можеби и јас сум направил превид..А од кај се овие Пиративе?Од Карибите?Или?:pos2:
едит ..Амери биле..Орландо!

Абе луѓе сега е 9 саат само што се вратив од дома ај кажете ми мечов е на полувреме заврши ли или што

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom