Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo care!!!:salut:Chombe_United напиша:Fala za cestitkite i se gledame vo LS:smir:
p.s. evo edno klipce za site sto go mrazat RONALDO, najdobriot igrac na denesnicava
Apokalipto напиша:Хех, аман де кои и да ги земеме во Манчестер едноставно ЌЕ БЛЕСНАТ.
...дури и магариња да земеме ќе се снајдат
Карим Бензема ако го земете е тогаш шо ќе праи мен ју![]()
Луси Фабиано може да го земеме а Алвеш потпиша веќе за Барса може и Хунтелар Мајкл Овен ама треба и одбранбени играчи да земе Ферги тоа ни треба.
Цццц, абе зошто сите викат дека потпишал!? Севиља не ја прифаќа понудата на Барса од 25 милиони евра, па затоа ќе почекат малку! А додека да почекат Алвес ќе дојде кај нас!![]()
Иднината на Евра се одлучува нареднта недела
Патрис Евра откри дека наредната недела ќе има уште еден состанок со управата на Јунајтед околу неговиот нов договор.
Францускиот интернационалец има уште една година од неговиот тековен договор со Јунајтед и откри дека многу клубови пројавиле интерес за него по одличната сезона. Евра подолго време чека неговата иднина да биде одлучена, и сега наредната недела треба да има нови преговори за продолжување на новиот договор.
“Состанокот траеше многу кратко. Ќе имаме нови преговори на 29 мај.” – рече Евра за L'Equipe.
“Сега се останува на клубот, кој знае што побарав. Ќе видиме што ќе се случи.”
“Многу клубови се интересираат за мене. Многу е логички тоа бидејќи имав одлична сезона. Но како и да е, се надевам дека ќе пронајдеме решение што поскоро.”
Левиот бек на Јунајтед е вклучен во привремениот состав на Рајмонд Доменеш, и се надева дека ќе учествува на ЕВРО 2008.
“Настапот на ЕВРО 2008 може да биде важен чекор во мојата кариера. Ќе биде мојот прв турнир со Француската селекција.”
“Се надевам дека ќе ја завршам сезоната со Европска титула со Франција”