(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја пред мечот, знаев дека ќе примиме гол. Мидлзброу се таков тим, никогаш не се предаваат, одлични се против јаките тимови. Ама ние немаме среќа како Челзи, да не примиме гол од тимов.
Нашето навивање не се базира на среќа.

Ајде, мора да тепаме, ако не тепаме... Хм, подобро и да не мислам што би можел да направам.

Нели го казнија мутлаков Рајли? Или казната е да суди на натпреварите на Манчестер .... Ти 'бам фудбалскиот сојуз ....

1-4 конечен резултат .... ПОЗ ЃАВОЛИ

И да тепаме, криво ми е многу... Криво ми е што судиите ми го намалуваат животот. Рајли, судија? Абе ајде, не знам само како пак му дале да суди во Премиерлигата.

Можеше и треаше до сега работата да е завршена, да си имавме комотно водство. Реално и така е. Ама Рајли не дозволува, да го згази автобус.

Сега треба да се мачиме.

ne be buljasov ne saka da svirne cccccc
koj mu bese toj ofsajd
ne li gleda deka imase penal
start od zad grb vrz evra
ajde valjda ke se sredi se...

kako trgna mancester mislev 0 - 5 ke zavrsi...
ama posle primeniot gol se druga ekipa... nesto se zbuneti..
ali se nadevam ke se vratat vo igra i ke zavrsi 1 - 3

ејјјјјјјјјјјј шо прајте море не сте саглам 2 1 леле ке се убијам првпат ја клавам на ливче и сега ........

Не ја ставам пак манчестер, последно со Портсмут ја стадов во ФА Купот, и изгуби. :)

ејјјјјјјјјјјј шо прајте море не сте саглам 2 1 леле ке се убијам првпат ја клавам на ливче и сега ........

Ај не го дувај многу, и мрш да те нема од тука, гледаш дека тензиии правиш. Иди гледај фудбал и не коментирај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom