(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелеее поздрав колеги од кога не сум се ставил. Цели 5 дена лееј. Абе ај сега зошо не бев во допир со интернет и глеам многу сте постувале па ај ја на работа сега за ова со вучинич. Чоекот има талент ама за англиско тој талент не иде така да најубаво ќе биде да тргнеме друг да бараме.

abe so ke ni e vucinic gi imame,tevez,roony,saha so ke ni e vucinic??????
toj moze e dobar ama za protiv katania i empoli
hahahahahahaha

Абе ова со Вучиниќ мислам дека нема везе! Само измислуваат...кај он може у Манчестер? Не ни треба некој ко него..
Него мора да тепаме против Манчестер Сити и мислам дека лесно ќе тепаме, ако почнеме како што треба, а не како со Тотенхем!

Очекувам победа против Сити и одмазда за незаслужениот пораз на почеток од сезона.

Добар е Керлон, ако ништо друго, ќе вади слободни удари за Роналдо. :)
Шала на страна, ем со глава е неверојатен, ем и со нога знае. Добро би било да го земеме.

Абе дајте тип резултат за со нашите ривали. Мој тип 4-1 по можност 4-0. Плус роналдо минимум 1 дава

Млад Ман и од мене уште еден нека се 2 за роналдо... али мислам дека ке се посебно мотивирани поради годишнината од трагедијата и со сите сили ке играт за да се докажат... и да оддадат една голема почит....3-4 комада од мене имат...

Ја го мењам мислењето од пред некој ден за 3:1, сега типувам 1:0. :) Не дека сум песимист, ама стварно мотивацијата се може да направи. :) Екипите како Манчестер Сити се најмногу мотивирани против нас, нормално. Ќе дадат се од себе да остварат позитивен резултат, ама сепак мислам дека немаат потенцијал и дека се ќе биде како што треба. :)

после утакмицата со Тотенхем очекубвам победа од 2 - 0 :toe:

Ако игра во средина комбинација на Андерсон со Харгривс или Керик ќе има многу голови мој тип 3-0 ама ако игра Керик со Харгривс заедно слабо со голови, Сколс не го спомнувам мислам дека уште не е во форма или се лажам. Битно Андерсон да игра само така ќе тепаме. Сепак Тотенхем имаат пораст на формата затоа ни беше тешко според мене а Сити имаат пад па треба да го искористиме, и новиот човек на Сити немора да има добро деби може од наредно коло мислам на Бенџами.

А не за друго Керлон знам дека е ЗBEP играч ама од football manager :):) според тоа на клипчињата многу е добар и добро би било да дојде.

so siti nema da bide voopsto tesko!!!!!
ne deka se slabi ili nesto naproti se najmotivirani protiv nas ama mnogu ekipi izgorele vo zelbata na old traford pa i city nema da pomine podobro!!!!!!!!
moj tip 2:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom