(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде сите пред ТВ да навиваме за победа 3 - 0 доста ќе ни е. 1 руни 1 тевез 1 роналдо а добро ќе е нели.

ајде идеме јас мислам дека у првите 20 минути ќе завршиме работа исто како со Портсмут

Арсенал тепаа со 2 разлика, значи МанУ мора со 3 :pishtoldz
Сега се одлогирам од тука, незнам зашто ама малер им е на нашиве ... се враќам по утакмицата.

ПОБЕДА!!!!

Ајде момци одам и јас да гледам, очекуваме победа. Мора да го задржиме првото место...

Ауу Марк Клатенбург е судија... Овој го мрази на Јунајтед, и јас го мразам него...

ни дадоа гоооооооооооооооооолллллллллллллллллллллллл Бербатов

sto da kazam... 1 - 0 vodi totenhem...
sea samo cekam uste da mi se ostvari vtoroto predviduvanje :)
da dade manchester 3 gola :)

DA EBAM MRSNIKOT BUGARSKI. овој пардон нека го ебе некој педер вечер :)

ИГОООР моја игра :) СЕГА ЌЕ ВИДАТ КОЈ Е ЈУНАЈТЕД

мамата да му ја еб.м на Клатенбург не наполна со жолти.Кретенон Браун не заслужува да го носи црвениот дрес браун аутттттттттттттттт

Човече ќе те следам во тоа, ако фатам частам.

Иначе и јас очекувам победа, Тотенхем не се во иста форма како што беа лани, така да мислам дека Манчестер со добра прикажана игра може да дојде до 3 бода.:wink:

ja igrase li kako sto ti kazav ? :) :)
prvo poluvreme fakas
a sega moli se de dadat dva gola mancester :) ili poveke

Значи генерална оценка на прво полувреме и покрај губенњето е позитивна. сите се трудат да направат нешто, среќата не не служи воопшто но тука како фактор е и глупата игра на Тонтенхем - човек на човек едноставно не им даваат на нашите момчиња да развијат добра игра, доколку во второ полувреме не рализираме брзо по почетокот ќе не очекува пекол, се надевам среќата ќе се сврти на наша страна ПОЗДРАВ.... ОДИМЕ НА ПОБЕДА !!!!!!!!

Ајде момци одам и јас да гледам, очекуваме победа. Мора да го задржиме првото место...

Ауу Марк Клатенбург е судија... Овој го мрази на Јунајтед, и јас го мразам него...
Во право си овој не мрази. Еј и голот со рака ни го дадоа мислам Џенас играше со рака, а педеров судија се прави на тошо. Ни набута жолти

Неееееееееееееееееее, 2 ја имам на ливчеееееееееееееее!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom