(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер Ј. е готов да предложи околу 12 милиони фунти за играчот на Баерн (Минхен) Бастијан Швајнштајгер, пишуваат англиските медиуми. Менаџерот на манчестер Ј. Алекс Фергусон сака да го има Бастијан како замена за евентуално напуштање на Роналдо и заминување во Реал Мадрид. Интерес за овој 24-годишен играч има и кај екипите на Челзи и Јувентус.

Moze da go lapneme:vozbud:

Мислев постар е Швајнштајгер, млад бил.

Ај Ферги да се врати од одмор, се надевам размислил и знае кого да купува. : )

Адриано дај бе не замарај па и ти пиши нешто ако пишуваш

А бе остај ги децата нека се радуваат!

Ај да се насмееме малку! Видете има нешто интересно во сето ова. Што е ?

WadeMadeOWNED.gif

Пази тато шо праи сеа :pos: влага со мајагери :pos2: и и лупа глава у монитор, уше па да дознае дека му се соблака на дечко и шо навија за афронал, мх ќе ја лежи :pos:

Ај малку и Крауч да го реметам:vozbud:

tennis0jp.jpg

swimming1vc.jpg

surfer6td.jpg

hurdles9in.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Мислам дека Велосо ќе дојде кај нас.. незнам зошто, ама многу сум сигурен во тоа ! :)

Роналдо нема да биде дел од африканската турнеја на Манчестер Јунајтед

Ѕвездата на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо ќе ја пропушти Африканската турнеја со својот клуб.

Фановите на Манчестер Јунајтед од Африка, најверојатно нема да ја имаат можноста на нивно тло да ги проследат игрите на Кристијано Роналдо. Sunday Mirror објавува дека Роналдо нема да патува на турнејата на Манчестер Јунајтед во Африка.
Информациите велат дека Сер Алекс Фергусон ќе му дозволи на Роналдо подолг одмор поради настапите на ЕВРО 2008 и најавената хирушка интервенција на стапалото.
"Одлуката беше донесена поради тоа што менаџерот сака да биде сигурен дека Роналдо ќе биде фит за стартот на следната сезона во Премиер лигата" - изјави извор на Манчестер Јунајтед.

ee SAF sakal benzema da dojde ... ama .... francizite ne go davale ..... mamu im ebam

Ke kupime 1 ili 2 igraci bidete sigurni , sega pocnuva vistinskiot transver period za Manchester United.
Sobravme pari od sampionskite tituli.
Ke ne iznenadi so nekoe prijatno iznenaduvanje Ferguson naskoro.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom