(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се надеваме во сигурна титула да ни напраат многу проблеми овие Виган ама после во Москва ќе биде многу тешко ама сепак верувам дека ќе освоиме 2 титули позз ѓаволи

Ќе освоиме иако Роман ќе направи некоја мучка некој проблем за Манчестер.И Чомбе во тоа химната кај шо си сменувал наместо Wemberly си пишал Lushniky.Се пишува Luzhniky.Ајде одиме на двојна!:helou:

Ајде уште два меча сезонава од која зависи целата сезона. Колку победи толку титули.

Како го чекам денот аууууу!!! Ќе биде лом осеќам :)

Long Live United

Шо бе, крадите идеи со менувањето на песната?:)
Ааааа неможи:):):):)

Инаку со Виган коа играте, сабота или недела?

Сите 10 натпревари се играт во недела, и сите во 16:00ч !!

Ќе биде интересно.
Челзи има полесен противник.
Ама Стив Брус е наш човек, не треба да ни прави проблеми.
Како мислиш полесен, сепак за Болтон се работи не се баш....

Ма каков полесен противник, Болтон се поправи малце во последно време, а Виган си обезбеди опстанок, така да нема да се труди многу.

Очекувам лесни победи и на Челзи и на Манчестер, тогаш и титулата ќе ми биде послатка, исто бодови, ама затоа Манчестер многу подобра гол-разлика.
Епа не беа за џабе победите над Њукасл 6:0 и 5:2, над еден Ливерпул 3:0 и уште неколку големи и убедливи победи, додека Челзи си тепаше со 1:0.

"I recognise my action was a thoughtless one. But I also have to say I was provoked and attacked. I regret what I did and want to publicly ask for forgiveness."

Ова е од Нани, рече да ви го пренесам неговото извинување.

Подетално

Ние ја завршивме нашата работа во Шпанија ве чекаме и вас...мило ке ни биде:smir:

Eternum, Манучо веќе е дојден во Манчестер.Ама поради строгите закони за добивање работна дозвола за играч што не е граѓнин на ЕУ, Манучо не можи да игра за Манчестер.На позајмица е во Панатинаикос и ќе дојде во Ман Утд кога ќе ја добие дозволата.

Знам за ова, мислев колку е сигурно дека ќе добие дозвола затоа што имаше шпекулации дека не ги исполнува условите за работна дозвола ниту за идната сезона, па дека ќе останува и догодина во Панатенаикос

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom