(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a, ова:

Ronaldo: I Don't Know If I'll Stay
Cristiano Ronaldo has remained evasive about his future with Manchester United, sparking speculation that he could leave as early as this summer. Nothing will be decided until after the Champions League final, in any case...

остатокот: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=679032

Абе нема да го пуштат еве сега нови договори ќе му даваат

Не е точно тоа ако беше така зошто не пишува на страната и плус сега му нудат договор со кој ќе биде најплатен во Англија а човекот не е толку глуп да го одбие тоа.

Роналдо ќе остане во Манчестер. Уште е млад, и му треба тоа, бидејќи да си отиде сега во некој друг клуб ќе му падне формата. Гледате дека ретко некој на 22-23 години го напуштаат клубот, па исто и Роналдо нема да го напушти Манчестер, не дека навивам за Манчестер, туку така оди тоа.

Видич не игра со Вест Хем, Руни на клупа!!!

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=550240

a, ова:

Ronaldo: I Don't Know If I'll Stay
Cristiano Ronaldo has remained evasive about his future with Manchester United, sparking speculation that he could leave as early as this summer. Nothing will be decided until after the Champions League final, in any case...

остатокот: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=679032

Го прочитав текстот..ама незнам колку е автентичен..

Иначе ,Роналдо моментално е најпродуктивен наш играч,го почитуваме и го сакаме сите ние..БРАВО за одличните партии ! Ама ако сакат да си заминит : СО ЗДРАВЈЕ, НЕ Ни требаат играчи кои ги интересираат само парите !!!!

Никој не е поголем од Манчестер Јунајтед, Н И К О Ј !!!

ако освоиме Лига на Шампиони можеби ќе си замине според мене ќе нема за што "повеќе да игра" значи ќе има освоено се со Манчестер сите трофеи и не ќе има желба да се докажува повеќе (Роналдињо случај). баш ме интересира како вие гледате на ова??

Јас сум регистриран и за месец април гласав за ван дер Сар и за голот на Сколс.

Во Супер Куп ги сакам Ренџерс, британски дуел да биде.

А за Роналдо, нема да си замине, ова лето нема!А ако го интересираат само парите слободно нека си оди упм.Хулиган убаво пиша.Никој не е поголем од Јунајтед, ако сака да си оди нека си оди.

ако освоиме Лига на Шампиони можеби ќе си замине според мене ќе нема за што "повеќе да игра" значи ќе има освоено се со Манчестер сите трофеи и не ќе има желба да се докажува повеќе (Роналдињо случај). баш ме интересира како вие гледате на ова??
И Гигс,Невил,Кин,Сколс и Солкјер освоија се што можеше да се освои па си заминаа ли???
Ти изгледа не разбираш шо значи љубов кон клубот! Таа атмосфера на Олд Трафорд и титулата на бог нема да ја доживее никаде, во ниеден тим! Во Реал ако отиде ќе биде уште една обична ѕвезда!

И Гигс,Невил,Кин,Сколс и Солкјер освоија се што можеше да се освои па си заминаа ли???
Ти изгледа не разбираш шо значи љубов кон клубот! Таа атмосфера на Олд Трафорд и титулата на бог нема да ја доживее никаде, во ниеден тим! Во Реал ако отиде ќе биде уште една обична ѕвезда!

taka e.igrac koj igra samo za pari od nego nisto ne biva.iako pogolem del od niv toa im e bitno,na del od niv vo srceto im e eden klub.na primer kako skols,nevil,maldini,xavi,puyol,del piero,totti...itn.tie se igraci koj zasluzuvaat respect.nivna cel e da stanat iminja koj ke se pametat vo istorijata na klubot.sakaat da se legendi.a na nekolku izjavi ronaldo kaza deka saka da e legenda na klubot taka da ne ocekuvam da si odi barem narednive 3 sezoni.a i pri negovo zaminuvanje go imame nani,koj spored mene ke ima skoro ist razvoj vo timot.setete se i ronaldo vo negovata prva sezona sakase da se iskaze pred navivacite so pravenje na nekoi trikovi,sutovi od daleku koj ne bea produktivni.sepak vremete ke pokaze se.pozz

Не верувам дека ќе си оди Роналдо, ама ако сака поголеми пари и да си оди, слободно нека си оди! Убаво кажавте, не ни требаат такви, ма да не верувам дека Роналдо ќе си оди.

Иначе Вест Хем очекувам да го разбиеме, да му вратиме за поразите и некако сигурен сум во победа.

Mancester ke ja osvoi i premier ligata i ligata na sampioni

Ај за утре односно за денес да посакам да тепаме и уште денес да си заклучиме титулата у плакарот кај што стојат сите трофеи на манчестер поз и гуд лак

А упм, кај се најдоа баш кога сум нашкола денеска да играат во 13:45. Само едно велам, да победиме. :)

Mancester ja tepaa barca.Zoso?Rjkard e glup,ne igra Ronaldinho,a najmnogu imaa sreka.Ama na celzi ke im
go :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom