(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
a, ова:

Ronaldo: I Don't Know If I'll Stay
Cristiano Ronaldo has remained evasive about his future with Manchester United, sparking speculation that he could leave as early as this summer. Nothing will be decided until after the Champions League final, in any case...

остатокот: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=679032

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе нема да го пуштат еве сега нови договори ќе му даваат

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Не е точно тоа ако беше така зошто не пишува на страната и плус сега му нудат договор со кој ќе биде најплатен во Англија а човекот не е толку глуп да го одбие тоа.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Роналдо ќе остане во Манчестер. Уште е млад, и му треба тоа, бидејќи да си отиде сега во некој друг клуб ќе му падне формата. Гледате дека ретко некој на 22-23 години го напуштаат клубот, па исто и Роналдо нема да го напушти Манчестер, не дека навивам за Манчестер, туку така оди тоа.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Видич не игра со Вест Хем, Руни на клупа!!!

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=550240

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
a, ова:

Ronaldo: I Don't Know If I'll Stay
Cristiano Ronaldo has remained evasive about his future with Manchester United, sparking speculation that he could leave as early as this summer. Nothing will be decided until after the Champions League final, in any case...

остатокот: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=679032
Го прочитав текстот..ама незнам колку е автентичен..

Иначе ,Роналдо моментално е најпродуктивен наш играч,го почитуваме и го сакаме сите ние..БРАВО за одличните партии ! Ама ако сакат да си заминит : СО ЗДРАВЈЕ, НЕ Ни требаат играчи кои ги интересираат само парите !!!!

Никој не е поголем од Манчестер Јунајтед, Н И К О Ј !!!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
ако освоиме Лига на Шампиони можеби ќе си замине според мене ќе нема за што "повеќе да игра" значи ќе има освоено се со Манчестер сите трофеи и не ќе има желба да се докажува повеќе (Роналдињо случај). баш ме интересира како вие гледате на ова??

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Јас сум регистриран и за месец април гласав за ван дер Сар и за голот на Сколс.

Во Супер Куп ги сакам Ренџерс, британски дуел да биде.

А за Роналдо, нема да си замине, ова лето нема!А ако го интересираат само парите слободно нека си оди упм.Хулиган убаво пиша.Никој не е поголем од Јунајтед, ако сака да си оди нека си оди.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
ако освоиме Лига на Шампиони можеби ќе си замине според мене ќе нема за што "повеќе да игра" значи ќе има освоено се со Манчестер сите трофеи и не ќе има желба да се докажува повеќе (Роналдињо случај). баш ме интересира како вие гледате на ова??
И Гигс,Невил,Кин,Сколс и Солкјер освоија се што можеше да се освои па си заминаа ли???
Ти изгледа не разбираш шо значи љубов кон клубот! Таа атмосфера на Олд Трафорд и титулата на бог нема да ја доживее никаде, во ниеден тим! Во Реал ако отиде ќе биде уште една обична ѕвезда!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
И Гигс,Невил,Кин,Сколс и Солкјер освоија се што можеше да се освои па си заминаа ли???
Ти изгледа не разбираш шо значи љубов кон клубот! Таа атмосфера на Олд Трафорд и титулата на бог нема да ја доживее никаде, во ниеден тим! Во Реал ако отиде ќе биде уште една обична ѕвезда!
taka e.igrac koj igra samo za pari od nego nisto ne biva.iako pogolem del od niv toa im e bitno,na del od niv vo srceto im e eden klub.na primer kako skols,nevil,maldini,xavi,puyol,del piero,totti...itn.tie se igraci koj zasluzuvaat respect.nivna cel e da stanat iminja koj ke se pametat vo istorijata na klubot.sakaat da se legendi.a na nekolku izjavi ronaldo kaza deka saka da e legenda na klubot taka da ne ocekuvam da si odi barem narednive 3 sezoni.a i pri negovo zaminuvanje go imame nani,koj spored mene ke ima skoro ist razvoj vo timot.setete se i ronaldo vo negovata prva sezona sakase da se iskaze pred navivacite so pravenje na nekoi trikovi,sutovi od daleku koj ne bea produktivni.sepak vremete ke pokaze se.pozz

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не верувам дека ќе си оди Роналдо, ама ако сака поголеми пари и да си оди, слободно нека си оди! Убаво кажавте, не ни требаат такви, ма да не верувам дека Роналдо ќе си оди.

Иначе Вест Хем очекувам да го разбиеме, да му вратиме за поразите и некако сигурен сум во победа.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
Mancester ke ja osvoi i premier ligata i ligata na sampioni

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај за утре односно за денес да посакам да тепаме и уште денес да си заклучиме титулата у плакарот кај што стојат сите трофеи на манчестер поз и гуд лак

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
А упм, кај се најдоа баш кога сум нашкола денеска да играат во 13:45. Само едно велам, да победиме. :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Mancester ja tepaa barca.Zoso?Rjkard e glup,ne igra Ronaldinho,a najmnogu imaa sreka.Ama na celzi ke im
go :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom