(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АААААААА?? Хохохохооооооооооо каков гооооол! Ај уште 2-3 да им докажеме дека се слаби за нас, не е ова изненадување.

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!Fantasticen gol!

c c c c go nema nigde cela sezona i ete sto ke ti napravi edna legenda.. bravo bravo.. cestitki za scholes!

Леле каков шут има мандаринава... ц ц ц
Е сега ќе има фудбал

Кога ви викам дека Ферги не го става за џабе прв тим :), ѕверчиња, ги обожавам, keep up the good work !

ајде ајде, само напред, ако победи Манчестер ќе бидам препрепрепресреќна:lollipop:

Имам чуство дека ВДС ќе биде повчечен на полувреме.

Супер игра според мене, малце треба да ги притиснат Барселона, да не прават многу акции. А иначе за голот, неам зборој. :)

Жал ми е за Барса, колку напади во овие два меча неуспешни... Ех, очајни се да дадат гол.
Треба да напаѓаме во второ полувреме, не ми се гледа како Барса напаѓа, а ние се браниме.

Ммммм добро полувреме....На почетокот малце не стегнаа, после следеше фантастичниот гол на Сколси.Ајде честитки за шутот.Се на се добра игра.Мислам дека не треба долго да се остава да продира Меси, а многупати го оставија и Деко на шестнаесетник сам да шутира.Лошо е тоа, опасен е може да ни го збрца.Добра игра и од Барса.Од кај нас мислам дека најдобри беа Сколс и Парк.После пак нека се пожали некој од ветераните вака играле така играле бла бла.Како што рече LiverpoolFC тоа се легендите.Цела година ги нема, еднаш ќе се појават и победа:icon_surp.За второво полувреме очекувам барем уште еден гол оти вака не е баш сигурно.Ајде поздрав Ѓаволи!

Ако САФ одлучи да се брани второ полувреме и да го чува резултатов а не да нападне за втор гол, да знаете дека ќе дадат Барса гол и нема да идете далје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom