GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.887
- Поени од реакции
- 11.998
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
ти ја пратив преку маил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навистина штета! Сега афроналците помирно ќе спијат, нама да им се деси катастрофа на Олд Трафорд, ќе претрпат пристоен пораз!:helou:Флечер заработил повреда на натпреварот за Шкотска и ќе е надвор од терените најмалку 6 недели. Нјаверојатно сезоната е завршена за него. Штета.
Навистина штета! Сега афроналците помирно ќе спијат, нама да им се деси катастрофа на Олд Трафорд, ќе претрпат пристоен пораз!:helou:
Го гледав натпреварот и стварно од кога влезе секој допир негов беше исвиркуван. Со тоа ја докажа неговата големина и афроналците докажаа дека му се плашат. Секоја чест за малиот. Јас гарантирам, ако остане уште долго во Ман Ју, сигурно ќе стане капитен на тимот, има менталитет на незаменливиот Рој Кин!Кога сме кај афроналците, Андерсон бил иссвиркуван на натреварот Бразил - Шведска кој се одигра во Лондон. Ама Дунга бил задоволен од неговата игра и од менталната стабилност која што ја покажал.
Да, да само некако слабо реноме има, ја многу го поштувам... И сметам дека е за во првиот тим на Манчестер... А има и јака конкуренција во Манчестер.Керик е најдобар![]()
Само Капело не го сака за Англија![]()
Не реков дека не ме радува шо има млади навивачи,туку нивните мислења ме иритираат! Многу ја тупите за глупости што ги напишав погоре! :smir:Мене за разлика од fantom y баш ме радува што има млади навивачи на МанУ, а уште повеќе што знаат играчи и од младиот состав на тимот, а не само ѕвездите (кои у Челзи ги има к'о плева).
А во врска со класа напаѓач ..... хмм, Ферги барем се труди да создава, а не шпарта по светските пазари и само да купува!
ПОЗЗ ДО СИТЕ МЛАДИ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, СУПЕР СТЕ !!!!!