(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A да прашам виде некој на клипчето (второто) моментот кога се поздравуваат како виеира го избегна Кин, како да е заразен:pos2::pos2::vozbud::ija:

i koga go stegna za raka na Gary.gadno kopile,provokant i mrsulko(stalno na dresot do amblemot imase mrsuli:pos2: ) bese Viera vo Arsenal,a isto gledam i sega e

14.00 тамошно време или 15.00 наше време (или норвешко:)) ПОЗДРАВ
Абе времево ваму е исто како у МКД :) И ајде едвај чекам да дојде утре да го гледам мечот, ама незнам дали ќе го има на СопКаст у пм...

Не само Кин, туку и Керол, Руни и Сколс не се поздравуваат со него. Да се знае дека го мрзат!

ХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
:) :)
Стално мрсули има, а? Абе тоа изгледа не се мрсули :) му носат среќа ваљда, увек има такво на дресот. :)

А иначе утре ја си мислам подобро е да испаднеме, да не се мачиме во глупиот куп. :( Ни треба Премиерлига и ЛШ, не овој ФА Куп! Арсенал еве, може да го земе.

Квалитетно натпреврување е и ФА купот, многу се цени во Британија...

ХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
:) :)
Стално мрсули има, а? Абе тоа изгледа не се мрсули :) му носат среќа ваљда, увек има такво на дресот. :)

А иначе утре ја си мислам подобро е да испаднеме, да не се мачиме во глупиот куп. :( Ни треба Премиерлига и ЛШ, не овој ФА Куп! Арсенал еве, може да го земе.

a be za mene ce se mrsuli.taka go iam zapameteno to ko*ile.

Абе многу го ценат да го ебам и купот глуп.

А бе се треба да се освои и ФА купот,Лига на Шампиони и Премиер лига треба светот да се чуди. За џабе не се викаат ЃАВОЛИ.
Кој ќе ги види да се плаши.

ФА куп е најценето светско натпреварување од овој карактер и најмасовно во исто време. Ред Девил сакаше да каже дека не ни треба таков трофеј и дека поважни се ЛШ и Првенство!

sepak...
ne bi trebalo da se otkazeme uste sega..
totenhem ne e dostoen protivnik :)
treba da gi ZGAZIME!

Утре ќе го јадат тотнем и тоа бајаги! Па редовни пациенти им се на нашиве хихихи, башка од педерскиот лондон се , а сите знаеме дека највеќе ги форсираат лондонските тимови, ама затоа постои Манчестер Јунајтед кој ги корне :wink:

Знам бе, знам колку го ценат, цели книги пишуваат за Купот, има долга историја купот. :)
Ама сепак нека си го ценат колку сакаат, подобро е да земеме Премиерлига и ЛШ, него да се мачиме во купот!
Не ни требаат ценети и преценети работи. :) :)
А и некако не ни иде во ФА Купот последниве години, се сеќавам последен пат во финалето кога го тепавте Милвол...или тоа беше Карлинг Куп?!

Само Чомбе разбра што сакав да кажам. Епа респект за него. :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom