(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a mene ne mi se veruva deka man utd pobedi so golovite na fletsher i park :D

I mene ne mi se veruva. Abe zasto Ronaldo ne dade 3 gola, se nerviram sto crnchugana od Chelsea e prv strelec.

Не е битно кој е прв стрелец, битно е дека ќе освојат титула оваа сезона!:pehar:

Alekso_K напиша:
Абе Роналдо беше на клупа, затоа не даде 3 гола. Иначе да играше, не 3, 5 ќе им даеше :)
da be, a moze i deset gola ce im dadese ako igrase a?
ja da vi kazem nesto chelsea ce bide sampion ovaa godina(ne sum za cheasea)i toa za navise 6 kola chelsea ce gi stigne man.utd. CE VIDITE

runBABYrun напиша:
da be, a moze i deset gola ce im dadese ako igrase a?
ja da vi kazem nesto chelsea ce bide sampion ovaa godina(ne sum za cheasea)i toa za navise 6 kola chelsea ce gi stigne man.utd. CE VIDITE
Ja да ти кажам нешто,манчестер ќе биде шампион оваа година(за челзи сум) и челзи ако сака нека има уште 100 натпревари пак нема да ги стигнат:tv:
П.С.Не сум за челзи ама ова за челзи дека ќе победи во тема за фановите на манчестер јунајтед нема да ти пројде,подобро иди постирај во темата за челзи па таму може сите ќе ти викат браво(да,така е,точно е) и ти ќе можеш спокојно да се радуваш,но јас не верувам во бајачки ни во бајачи така да ни ја ни ти не можеме да кажеме кој ќе тепа без разлика за кој тим навиваме:helou:

И ја не сум за Манчестер ама тие ќе бидат прваци у Ангија.

mislam mancester i celzi na krajot ke imat isti bodovi golovite ke resavat za sampionskata titula..:salut:

Логика е тоа бе дечко види како играат и размисли малце. А Манчестер вчера ми пое*аа ливче за 1000 денара поради нерешената утакмица со Рединг у пи*** матер :)

Manchester United-Reading 1-1. Требаше да биде чиста победа, но во составот на United имаше многу измени. Не играа Руни, Фердинанд, Едвин, Гигс, Невил... Црвените поведоа со голот на Карик во 45 мин., но во 67 мин Гунарсон казни за неискористените шанси, кои ги имаше во изобилство.. Фергусон тогаш реши да притисне. Ларсон, Евра и Сколс влегоа како тројна замена. Иако Ларсон и Саха имаа по една топ шанса, бункерот на Reading не попушташе. Можеби Reading заслужија реванш, но на Мадејски, резултатот ќе биде 0-5!!!:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom