Star Trek: Voyager

• Креатор на темата Креатор на темата emilgorgiev
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 март 2008
Мислења
82
Поени од реакции
14
Се расфрлаа летоци низ секаде.Стар Трек Војаџер во понеделник Среда и Петок во 19 и 30 на наша тв:vozbud:.Каков паметен потег уште еднаш од оваа тв со оглед на тоа дека има баааги фанови на овој легендарен серијал.Барам и не можам да најдам програма нити официјална страна на наша тв на нет ако може некој да даде линк.Плус ако има некој да додаде било што му лежи во врска со серијата...:salut:

Се дава да!НАША ТВ. тоест ке се дава од утре најверојатно...(уште немам видено официјално програма за утре на нет)

Наша ТВ, таа е локална телевизија или ...:kesa:

Абе каква локална, национална телевизија е како а1 сител....само дали е пуштена на сите кабловски мрежи незнам повекето ја емитуваат.

Се расфрлаа летоци низ секаде.Стар Трек Војаџер во понеделник Среда и Петок во 19 и 30 на наша тв:vozbud:.Каков паметен потег уште еднаш од оваа тв со оглед на тоа дека има баааги фанови на овој легендарен серијал.Барам и не можам да најдам програма нити официјална страна на наша тв на нет ако може некој да даде линк.Плус ако има некој да додаде било што му лежи во врска со серијата...:salut:

Нема подобро од симнување или на друг начин наоѓање на серијата на ДВД. Ем може да си гледаш повеќе епизоди една по друга, ем нема реклами, ем не мора да ги бркаш термините за гледање. "Star Trek: Voyager" (1995) ја имам 1 и 7 сезона, не се лоши, иако заостануваат зад "Star Trek: The Next Generation" (1987). Сепак за сите Star Trek фанови секогаш претставуваат уживање.

Нема подобро од симнување или на друг начин наоѓање на серијата на ДВД. Ем може да си гледаш повеќе епизоди една по друга, ем нема реклами, ем не мора да ги бркаш термините за гледање. "Star Trek: Voyager" (1995) ја имам 1 и 7 сезона, не се лоши, иако заостануваат зад "Star Trek: The Next Generation" (1987). Сепак за сите Star Trek фанови секогаш претставуваат уживање.

Да друже јас ги имам Енерпрајз сите епизоди ама кога ги даваа на а1 мислам по голем кејф ми правеше и станував на сабајле само за да изгледам епизода за да ми тргне денот а у компјутер ми стојат и ретко кога сум се сетил да изгледам некоја епизода. Не можам да споредам гледање на комп. со гледање на ХТВ следната генерација. За кого како јас обожавам да ги гледам на тв како некоја обавеза ми е знаеш у колку почнуваат и си го планираш времето за да ги фатиш ако не чекаш реприза.

на Телма играа Енерпрајз и уживав додека ги гледав
ако случајно промаршев епизода во време за гледање ја гледав репризата обавезно (не пропуштив ни една :) )
се надевам дка и овие ќе успеам да ги изгледам барем повеќето онака на ТВ

сега Дип спејс 9 игра на ХРТ па ги фаќам кога можам

Да друже јас ги имам Енерпрајз сите епизоди ама кога ги даваа на а1 мислам по голем кејф ми правеше и станував на сабајле само за да изгледам епизода за да ми тргне денот а у компјутер ми стојат и ретко кога сум се сетил да изгледам некоја епизода. Не можам да споредам гледање на комп. со гледање на ХТВ следната генерација. За кого како јас обожавам да ги гледам на тв како некоја обавеза ми е знаеш у колку почнуваат и си го планираш времето за да ги фатиш ако не чекаш реприза.

Да, кому како му е убаво. Јас гледам серии исклучиво на компјутер. Ми заштедува време и попрактично ми е. На времето кога бев мал гледав по една епизода пред заспивање на МТВ. Ги даваа навечер. Идеална серија за развивање фантазија кај младите.

b.gif

"Enterprise" (2001) не е на нивото на постарите ама барем е понова и малку посовремено изгледа. Инаку тоа е "prequel", дејствието е 100 години пред оригиналните
b.gif
"Star Trek" (1966), односно авантурите на Captain James T. Kirk и Mr. Spock.

Не планирам да ја гледам серијава ама ако го видам тоа девојчето шо делеше летоци пред некој ден низ центар... :hump:
:pos:

:costumed2Почнува во среда 19 и 30 прва епизода.(конечно стигнав до информации)
А вечер дечките од Мак Трек организирани фанови на Стар Трек ке гостуваат во Јади Бурек кај Јанко.

:oftopic:
Абе кај мене у лептокарија не беше девојче:nenene:ами беа 3 девојки:pipi: :cuc::sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom