Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ROBOCOP напиша:da ali oni se vrakjaat vo vreme i togas samo gledaat od strana i ne se mesaat vo tugji raboti zaradi THE PRIME DIRECTIVE.
Дури вчера го гледав First contact , и филмчево е екстра ! Само малку ми е чудно т.е “научна фантастика“ да 10 години после трета светска војна , луѓето т.е Зефрам кокран , од еден проектил направи таков вселенски бродДимитар напиша:Да во Star Trek - the first contact а тоа е 8миот дел од филмовите
Сите шо имаат Макс ТВ ( и опција за снимање ако не ги мрзи да стануваат рано ) го има секое утро на AXN. Сеа се до кај 4-5 епизода од втора сезона....
....
TNG ми е најбоља... не за друго прва серија таја ја иам загледано. DS9 е добра. Voyager најмалку ми се свиѓа ради тоа што Џејнвеј си е женско... Т.Е. не дека иам нешто против што е женски капетанот ама најмалку ми се свиѓа ради тоа што со сила сакаат да ја направат да биде ко Пикард и ко Кирк - ко машко, а треба баш обратно.... Инаку ептен ми се свиѓа и Enterprise - не за друго, се случува у 22ри век, нешто што е поблизу и поостварливо мада временската студена војна ми е малце необјаснива. Како и да е пополека се навикнав у почетоткот на приказната ова она. После со зиндите и тоа кога ги праќаат у втора светска на крај на трета сезона... Тера Прајм у четврта сезона и тоа се јаде некако
е крајот не ми се свиѓа ради тоа шо ги носат Трој и Рајкер од TNG као ликови и Дата мислам дека беше....Како и да е иам шанса да ги изгледам пак сега....