Star Trek: Discovery & Тhe Orville

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
На кој торрент сајт ја најдовте, на пиратите и 1337 ја нема

Ја прати некој 3та сезона од The Orville и новата СТ Strange New Worlds? Повторно тука некаде заедно излегуваат епизодите, јас дури и заборавив за Орвил после толкава пауза, а за новата СТ очекувам дека ќе се врати на старите патеки (но пун). Орвил доста добро котира кај публиката и ми се чини дека е доста популарен, отколку првата сезона кога излезе.

Конечно го догледав и ова срање (Discovery) (има среќа што не оставам недовршени работи, инаку...). Признавам, последната сезона малку се подоправи, ги немаше пропагандните срања до таа мера како во трета и четврта, а воедно и приказната малку ми беше поинтересна. Ама генерално е серија која не би ја препорачал никому.

Ако имам време ќе ѕирнам уште нешто од поновите серии, ако не, малку пауза со Патеките.

Конечно го догледав и ова срање (Discovery) (има среќа што не оставам недовршени работи, инаку...). Признавам, последната сезона малку се подоправи, ги немаше пропагандните срања до таа мера како во трета и четврта, а воедно и приказната малку ми беше поинтересна. Ама генерално е серија која не би ја препорачал никому.

Ако имам време ќе ѕирнам уште нешто од поновите серии, ако не, малку пауза со Патеките.
Strange New Worlds ја изгледа?

Strange New Worlds ја изгледа?
Не, и баш нејзе ја планирав следна, зашто ја фалеа дека се вратиле на старите патеки, ама ќе почека некое време, имам многу заостанати серии што треба да се довршат прво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom