Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека општо македонија... не само скопје... еве на пример Chris Lawyer имаше турнеја низ македонија... сеа беше парк во охрид... btw не видов дали тиесто го имате напишано беше и тој 2-3 пати у ск... али сепак ова вејќе постанува факт дека македонија постанува редовна дестинација на светските дји... сега prodigy пак ке доаѓаат:salut:
lee:
Епа добро.Ако иде нон стоп па ќе здозади. Ко Matthew Deekay.100 пати има дојдено и досадно е веќе,Треба да напраи малце пауза.А пак е препуно на негови журки бе....
Абе точно дека можеме да се пофалиме дека правиме журки со фаци кои доаѓаат од секаде и имаме супер манифестации, фестивали ... али сепак мислам дека сме многу многу назад. Не е се во правњето журки секој четврток од страна на Colosseum плус мое реално мислење е дека поголемиот дел од публиката која иде на тие настани, иде за да биде видена, пошто тоа е тренди момeнтално и е шема да се клатиш со виски на сепаре. Малце излишно ми е тоа, а и ако ме прашате мене доста по ајде да го речеме кремот од дји и артисти се носат. Има доста по квалитетни имиња кои можат да се донесат и на помали простори и за поамлце пари и да се има дешавка боли глава. Али се навикнавме во последниве 3 години некако Colosseum да ја диктира шемава во скопјево по тоа прашање па сите се возиме натака
П.С. Мислам дека на сите одамна ни пројде кејфот за Mathew Dekay нели ?