Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a be poubavo e vo kuka ...........:wub:

vazno e da se zivee

definitivno stan zatoa sto se plasan od insekti a niv gi ima dosta po dvorot:icon_frow

Sum ziveel u stan, sea ziveam u kuka .,... i mozam da kazma deka stan e zakon ... nemash niakavi obvrski da se zamarash so dvor .. pa neznam neshto se zaebalo .. puknalooo .... vaka mirna glava vlezesh u stan i k*ur te boli

Porano koga ziveev so moite ziveev vo kuka, a sega sama si ziveam vo stan i super mi e, ic ne se zamaram so cistenje dvorovi:icon_lol:

Јас сум за куќа ама и станот не лош

Ja si imam stan so me ceka da se uselam za 1 god koga ke imam 18
top si e
I kuce ke si kupam i ve vikam na zurki :)

Само куќа, ама не викам дека и стан е лошо. Ама сепак куќа си е куќа. Имаш повеќе слобода.

како да не,уште сабајле глеаш комшиите почнале да те барат, да се дерат, само мачки и кучиња по дворот се шетат, па да неможиш на мира да си седниш во дворот...а добро сеа и коа си у зграда пак си сметаме со комшиите ама се толерираме.

Ако сакаш да живееш у куќа мора некој вучјак да си купиш да не те замараат комшиите

Ziveam vo kuka,ama bi sakala eden ooooooogromen stan :)
Golem apartman,ubavo,luksuzno ureden. Makar sto ne mi smeta i kukata :wink:

Sakam i ziveam vo kuka i pokraj sto ne e onakva od moite snista sepak koga ke stanam vrven arhitekt ke ja izdradam onakva kako sto sekogas posakuvav.

BoBo напиша:
Само куќа, ама не викам дека и стан е лошо. Ама сепак куќа си е куќа. Имаш повеќе слобода.

Da de da samo uste jas da na sum ti u komsii :baeh: :sekss:

:cug: :cug: :cug: :cug:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom