Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ziveam vo kuca, no mnogu sakam da ziveam vo stan so balkoni, mnogu sakam balkoni, neznam zosto, taka da za nekoja godina ke si go imam toa zadovolstvo, a do togas malku ke pricekam:)

@ Buterfly па ти можеш да живееш и во куќа со балкони :)
а да on topic секако куќа, од проста причина што живеам 19 години по станови и комшиите можат да станат доста досадни, а секако и сопствено дворно место.:)

Студискиве години во станче си ги поминувам, инаку имам куќа.

Kолку што е битно дали живееш во стан или куќа, еднакво е битно каде живееш :)

Куќа со дворче и дрвца и чешмичка и трева....мераци

Станче, едно 150 квадрата, и една викендица на планина, едно убо жениче, црнко виочко, убаини...

kuka normalno.muzika do kolku sakas i do koga sakas a nikoj da ne ti zbori niso.

Mислам дека и двете си имаат свои предности.
Предноста во куќа е тоа што си имаш двор и можеш летно време да си уживаш,ама стан мислам дека е подобра солуција за зимно време.

ziveam vo stan.. i uzivam vo stan ! samo stan inisto druo (ajde ur.. kazi kakov e? ) hahaha :)

Ziveam vo stan,vo mala zgrada so 8 stana taka da sosedite se mladi i cool.Nikogas ne sum sakala kuka iako znam deka si ima svoi prednosti,ama e poteska za odrzavanje i treba da si golem meraklija da se sredi dvorceto ova ona,pa nekoe kucenece ,macence si setkaat niz dvor....Super!!!
Sepak momentalno poveke sakam stan.

Pa se znae kuka zatoa sto ako ja imas mozes da si go dozvolis i ona koe ke go imas i so stanot, plus imas dvor sto e stvarno golema prednost.

Куќа у последно време поеќе сакам,а зашто па ако имаш голем двор ке си опнеш еден кош на сред двор и ке пуцашto e to

Живеам во куќа а за стан не сум баш.А особено летно време во дворче е супер!:3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom