Stalker

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
CyberBop напиша:
Па мора во космофон да го откриат натрапникот, тие сигурно ќе го откриат бројот, ако е од нивната мрежа, ама ако е од мобимак не знам дали ќе го откријат....Па и .sis апликација е пиратерија:helou:
За апликацијата исото го реков и јас:wink: . А за бројот нема да може од проста причина што човекот му врти од скриен број за да си ја зачува приватноста и да не видат кој врти. Е сега која е намерата не е битно. Веруј ми нема тероија да му кажат кој го барал, освен ако полицијата замеша прсти, само што оваа работа не е ништо сериозна за да отиде до таму.

CyberBop напиша:
Не сам да го направе тоа, нека иде у космофон они ке го блокират тај број... али ако имаш некоја понова нокиа варијантата од Јане ти е надобра... само требало да ставе линк од каде да си ја симнеш програмата.поздрав

значи скриените броеви едноставно нели - неможат да се откријат. може да се лоцира и сето тоа ама стига до централа и излага без бројче од таму - не верувам дека дури ако некој и на БЦ му се заканувал дека ке го убие од приватен број дека некој ке троши време да го фати.

Другата опција, тоа во врска со блек листата, можеш и преку космофон и преку телефон - доколку ја имаа таа опција. За симбианците има програмче, сониериксоните си имаат фабричко. Имаш опција и Фиксед Дајлинг. Ама јебеш... што ке стаиш на игнор? ајде кажи ми?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom