SS Lazio vs. AS Roma (1:2)

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од натпреварот?

• Победа на Лацио

Гласови: 21 22,6%
  • Нерешено

Гласови: 13 14,0%
  • Победа на Рома

Гласови: 59 63,4%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде ајде без кавги, бидете малце понормални од играчине што се ипсосраа на крајот, стварно не им требаше тоа...

колку и да ги нејќам Бјанкочелестите не би сакал да испаднат, Торино пропадна ќе биде лошо истото и на Лацио да му се деси.

Какво голчиште упм ,вакви на времето ги пуцаше Р.Карлос ама од подалеку ги цепаше он ...феноменално
Честито победа :smir:

Не е нормален Црногорецов еј.Свака му част.:cuc:

а што имаш повеќе да кажеш??? толку е таа...капут!!!

како тим бевте славни оваа надела,ве имаше на ТВ,по весници ова она, знаеш, оти можеби ќе и попречите на големата Рома во шансите за скудетото... замина таа еуфорија изгубивте, сега фан клуб Лацио ќе биде активен дури за наредното Дерби, ако има другата година Дерби:tv:

Шо па ти се пуваш не ми е јасно .....Ко вие секоја година да се борите за шампионска титула/опстанок па ве има ....

Ве има коа ви кршат коли/стадиони и пишуваат на зидови као сте го кркале 4-1 од сите ривали :S

Ме заболе ако Рома земе скудето , али глупо ти е понашањето пошо иднава година пак од позадина ке си збориш и ке се молиш Лузеиери да напраи нешо со буџетот и играчите шо ке ги нема ....

Шо па ти се пуваш не ми е јасно .....Ко вие секоја година да се борите за шампионска титула/опстанок па ве има ....

Ве има коа ви кршат коли/стадиони и пишуваат на зидови као сте го кркале 4-1 од сите ривали :S

Ме заболе ако Рома земе скудето , али глупо ти е понашањето пошо иднава година пак од позадина ке си збориш и ке се молиш Лузеиери да напраи нешо со буџетот и играчите шо ке ги нема ....
Дај Деко брат биди подостоинствен малце. Рома е единствена екипа сезонава која му ги замрси сметките на Интер без притоа да има било каква дамка врз своите победи. Значи ако сезонава успее Рома да земе титула ќе биде повеќе од заслужено и лично јас не би можел да најдам било каква забелешка (зборам за судењето). Колку и да се мал тим како што ти ги претставуваш (а не се), сепак заслужуваат да се радуваат на успесите на својот тим, па макар и следната година се бореле за опстанок. Сепак не е за потценување тоа што успеаја да го остават убедливо зад себе Јувентус (сезонава се прича за себе, ама тоа не го намалува нивниот успех), Милан, и да се во мртва трка со последниве години неприкосновениот Интер. Според мене како и да заврши сезонава, Рома треба да биде, ако ништо друго, прогласена за тим на годината. Стварно пријатно ме изненадија со своите игри и секоја им чест.

Ако мислиш дека ова го пишувам чисто ради тоа што не сакам Интер да земе титула, ѕирни на фан клуб Рома дека уште лани, минатата сезона(кога Рома се бореше за Лига Европа) , реков дека сакам Рома повторно да биде меѓу најсилните Италијански клубови затоа што не е интересно без нив во врвот. Сезонава токму тоа се случи и ако некој освен Интер заслужи да земе титула тоа е токму Рома.

ауууу јеботе види ти ова.па шо искача бе дека Интер е најдобра екипа на сите времиња ако земале 4 титули по ред а (од кои 1 на маса:kesa:)?????
Па дајте одма некс е организира таму у Уефа у фифа у Нион една церемонија нека прогласат екипа на сите времиња и да останеме ние другите "слаби" екипи да се бориме од 2 место натака а?????Не можете да признаете бе дека се посравте изглеа,а толку се фуравте ќе газите се у серија а и лига на шампиони.И ај почнете сеа за јуве да ми мрсите муда као и секад.Ви честитам на форум кај вас з апобедата над јуве и тоа не ви се свиѓа.Шо сакате ни вие не знаете.Ебате фановите ебате:tapp::tapp::tapp: :kesa::kesa::kesa:

рома е екипа на полусезоната,достигна огромен заостаток од -15 и АКО го освои првенството ќе биде сосема заслужено

Нека е честита победата. Секоја чест на Серџо што го одбрани пеналот, да беше тоа гол тешко дека Рома ќе победеше... Исто и Вучинич, одличен гол од слободен.

Forza Roma! :рома3:

Шо лупетате па вие сеа ?

Глеаш дека коментирав за понашањето со *Ве има у весници , славни сте а у џа бу* и препукавањата со глупи првоодделенски финти со фановите на Лацио ....

Мн. јасно дека Рома само ни ги замрси сметките , и пак ке речам ....Боље Рома скудето него Милан или Јуве зашо се One Hit Wonder екипа ....На 10 год. по 1 трофеј зимаат .....

Се разбираме ?

Едит: Го спомнав Интер уопште негде ? Шо одма мрчите бе ? Не сте ми јасни

ауууу јеботе види ти ова.па шо искача бе дека Интер е најдобра екипа на сите времиња ако земале 4 титули по ред а (од кои 1 на маса:kesa:)?????
Па дајте одма некс е организира таму у Уефа у фифа у Нион една церемонија нека прогласат екипа на сите времиња и да останеме ние другите "слаби" екипи да се бориме од 2 место натака а?????Не можете да признаете бе дека се посравте изглеа,а толку се фуравте ќе газите се у серија а и лига на шампиони.И ај почнете сеа за јуве да ми мрсите муда као и секад.Ви честитам на форум кај вас з апобедата над јуве и тоа не ви се свиѓа.Шо сакате ни вие не знаете.Ебате фановите ебате:tapp::tapp::tapp: :kesa::kesa::kesa:

Кој го спомена Интер не знам јас....штотуку веднаш провоцираш..мислам ти немаш лице да провоцираш со оглед со тоа што знаеме за каков тим навиваш и на кое тереџе е во оваа сезона...Интер ваков таков онаков е во борба за три трофеи и стигна во 1/2 финале во ЛШ каде твојот јуве можи да сонува во блиска иднина..во Лш исто стигнавме во 1/2 со стилл 4 од 4..милан двапати го победивме вас ве победивме..што треба друго да покажеме:toe:??..размисли пред да пишуваш а не само да провоцираш..Рома ако го освои скудетото ќе му биди тотално заслужено и нема збор..само да знаеш дека Интер ако испаднеше порано во ЛШ рома ќе сонуваше сега за скудетото ама влогот во повеќе натпреварувања си го направи своето со играчите....

а што имаш повеќе да кажеш??? толку е таа...капут!!!

како тим бевте славни оваа надела,ве имаше на ТВ,по весници ова она, знаеш, оти можеби ќе и попречите на големата Рома во шансите за скудетото... замина таа еуфорија изгубивте, сега фан клуб Лацио ќе биде активен дури за наредното Дерби, ако има другата година Дерби:tv:

Не се пали толку, ок е Рома победи ти се отвори шупа... олади малце сеа :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom